DL24MP Elektronik Yük İçin Kutu Seçimi

Merhaba, aliexpressden indirimdeyken DL24MP elektronik yük aldım 600w, kuponda kullanınca bayağı uyguna geldi. Alırken bunu nasıl kutularım diye hiç düşünmedim, altınkayada kutuların fiyatını görünce şok geçirdim, aldığım devrenin fiyatı kadar kutu fiyatı var. Şimdi hangi kutuyu seçmeliyim veya bunu ucuz yollu nasıl kutulayabilirim?

İlk resim tavsiye edilen bağlama şekli, bu şekilde olursa 1.kutu buradaki kutu oluyor fiyatı 3663₺

IMG_3641.JPG

Dik şekilde kutularsam, tüm bağlantılar (vcc,fan,gnd,d,cv,s hepsi kartların üzerinde ortak) hepsini paralel bağlayıp(mosfetler için sorun olur mu bilmiyorum)
2.kutu buradaki kutu oluyor fiyatı 1604₺

IMG_3642.JPG
IMG_3643.JPG
IMG_3644.JPG

Eğer yüksek ısı oluşacak
İlk resim tavsiye edilen bağlama şekli, bu şekilde olursa 1.kutu buradaki kutu oluyor fiyatı 3663₺
2.kutu buradaki kutu oluyor fiyatı 1604₺
üç bin altı yüz TL ve bin altıyüz TL? Yanlış mı okudum acaba? Bu kadar fiyat olur mu plastik için?

Bu fiyatlara sanayi sitelerinde lazerciler var saç kesim büküm de yaparlar ve hazır halde teslim ederler. Yeter ki kutu tasarımı olsun. Finiş için de sprey boya kullanırsınız. Mühtemelen daha ucuza gelir.
Eski ups kutuları da işe yarar.
Alet çalışınca yüksel ıslara ulaşıyorsa plastik kutulardan uzak durun. Zaman içinde yamulur/bozulur.

Eğer yüksek ısı oluşacak

üç bin altı yüz TL ve bin altıyüz TL? Yanlış mı okudum acaba? Bu kadar fiyat olur mu plastik için?

Bu fiyatlara sanayi sitelerinde lazerciler var saç kesim büküm de yaparlar ve hazır halde teslim ederler. Yeter ki kutu tasarımı olsun. Finiş için de sprey boya kullanırsınız. Mühtemelen daha ucuza gelir.
Eski ups kutuları da işe yarar.
Alet çalışınca yüksel ıslara ulaşıyorsa plastik kutulardan uzak durun. Zaman içinde yamulur/bozulur.

ilk görünce bende şok oldum, kutular metal kutu.

3d yazıcı varsa yapılabilir bence

3D yazıcı varda çizim programı kullanmasını bilmiyorum. Aslında bu bahane ile öğrenilebilir.

Bana da en mantıklısı @birisim'in önerisi oldu. Bit pazarına gitsen, herşey yenisinden pahalı. Ben son 1-2 senedir üç-beş defa gittim. Eskiden haftada 2-3 defa gidiyordum.

Forum istatistikleri

Konular
7,582
Üyeler
3,071
Son üye
tekin124

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back