Ben olsam şu cihazı alırdım.
Marka üstünlüğü.Tektronix 2235 100Mhz 2 kanallı Osiloskop - Osiloskop ve Elektronik Test, Ölçüm Cihazları sahibinden.com'da - 649514778
Tektronix 2235 100Mhz 2 kanallı Osiloskop - Osiloskop ve elektronik test, ölçüm cihazları uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Teknik özellik üstünlüğü. 100MHz. Delay ve benzer özellikler.
Cihaz yapım kalitesi ve malzeme üstünlüğü.
500uV mu
Hocam gudurtmayın beni
Bir arkadaş İnstrustar almış. Driver sorunları nedeni ile farklı bir pc ye xp kurup kullanıyormuş.
@taydin abi bence sendekini biran önce test et. Foruma iyi bir kaynak olur. Millet bu konuda araştırma yapıp bulamıyor. Face de filan elektronik gruplarına yazıyorlar. Bunlar dar kesimin gözdesi şuan. Bari bilmeden etmeden almasınlar.
Ben bunu 5 taksit ile almış bulundum. Yetti gayrı
(Ama aramızda kalsın, hatun duymasın. Bu sefer kesin çizer beni. )
Denesem ne olacak abi. Dört dörtlük çalışsa da 21 gün sürecek sadece. Ona para vereceğime buna verdim. İçim rahat. Şimdi bir osiloskop, bir sinyal jeneratörü birde logic analyzer miydi neydi onun sahibi oldum. Bir müddet yeterde artar diye düşünüyorum.Yav niye acele ettin, daha karpuz kesecektik Pardon, Virtins osiloskobu deneyecektik.
Analog ama crt ekran uzerinde dijital olcum gosteren osilaskoplarin genel bir adı var mi?
Hantek dijital kullaniyorum ancak analog kullansam kendimi daha mutlu olacak gibi hissediyorum
Denesem ne olacak abi. Dört dörtlük çalışsa da 21 gün sürecek sadece. Ona para vereceğime buna verdim. İçim rahat. Şimdi bir osiloskop, bir sinyal jeneratörü birde logic analyzer miydi neydi onun sahibi oldum. Bir müddet yeterde artar diye düşünüyorum.
Bende logic analyzer yok muş. Ne işe yaradığınıda bilmiyorum zaten yurt dışında o özellik 200tl fark ettiriyor. Yurt içinde yok. Olsa 1400tl isterlerNeyse hayırlı olsun. Bendekinin neredeyse aynısı. Tek fark, bendeki ISDS205X ve bunda 16 tane mi ne lojik analizör girişi var.
Bende 1 yıl boyunca sahibindendeki texronik osiloskopu seyreytim. Ben izlemeye başladığım da 1200tl idi. Şuanda hala satışta ve 2200tlSormayın 1 yıl boyunca sahibinden'deki 7904A osiloskopu seyrettim, sonunda biri aldı gitti tabi... Koyacak yer yok zaten
Yav hemen comak sokmusun sendeOnlar gene analog osiloskop kategorisinde. Yalnız o nostaljik mutluluk fazla sürmeyecek
Yav hemen comak sokmusun sende