DXF dosyaları için program isteği

tabs

Üye
Herkese merhaba

Bilgisayarımda bazı DXF dosyaları var fakat bu dosyaları açan program olmadığı için dosyaların içini göremiyorum.
DXF dosyalarını açan ve gerektiğinde kayıt eden bilgisayarıma kurabileçeğim bildiğiniz bir program veya uygulama var mı ?
Bilgisayarım da win 7 kurulu.

.dxf görüntüleyici web eklentileri var , bazılarını açamayabiliyorlar.
adobe bile açıyor ..

eDrawings Viewer tüm programların oluşturduğu dxf dwg dosyalarını açar , ücretsizdir , kayıt ediliyor.
Solidworks reklamları alırsınız arada bir.

Herkese merhaba

Bilgisayarımda bazı DXF dosyaları var fakat bu dosyaları açan program olmadığı için dosyaların içini göremiyorum.
DXF dosyalarını açan ve gerektiğinde kayıt eden bilgisayarıma kurabileçeğim bildiğiniz bir program veya uygulama var mı ?
Bilgisayarım da win 7 kurulu.
Sanki LibreCAD açıyordu diye hatırlıyorum.

Screenshot_2026-02-07-19-44-08-488_com.android.chrome.jpg

Sanki LibreCAD açıyordu diye hatırlıyorum.
Cevap için teşekkürler, Libre cad yanlış bilmiyor isem 3D çizim proğramı ve bende yüklü değil, çok büyük bir mecburiyet olmaz ise yüklemeyi de düşünmüyorum. Benim gibi hobi ile ugraşan birisi için Freecad yetiyor da artıyor bile.

eDrawings Viewer tüm programların oluşturduğu dxf dwg dosyalarını açar , ücretsizdir , kayıt ediliyor.
Solidworks reklamları alırsınız arada bir.

Maaelesef yüklemiyor, yüklemek için en az win 11 64 bit istiyor. bende win7 64 bit var. Yüklüyormuş gibi yapıyor, Utanmaz bide tamam yükledim diyor. Ortada yüklenen filan hiç bir şey yok. :kizgin1:

Forum istatistikleri

Konular
8,889
Üyeler
3,573
Son üye
f20_74

Son kaynaklar

Back