Ayrıca havya ucu temizliği için çam reçinesi düşünüyor, sizlerin de önerilerini bekliyorum.
Aynı bulaşık telini bende parmak ıslatma zımbırtısının süngerini çıkartıp içine koyarak kullanıyorum. Bir zararını görmedim daha.Bildiğimiz bulaşık telinin 3 tanesini promosyon bir USB belleğin kutusuna doldurdum. İçine daldırıp çıkartıyorum tertemiz oluyor. Herhangi bir kimyasal kullanmıyorum.
6099 eklentisine bak
Aynı bulaşık telini nasıl kullanıyorsunuz. Lazım olunca birbirinize kargo mu yapıyorsunuz?Aynı bulaşık telini bende parmak ıslatma zımbırtısının süngerini çıkartıp içine koyarak kullanıyorum. Bir zararını görmedim daha.
6100 eklentisine bak
Bana lazım olunca Empati yapıp kendimi Sercanın yerine koyuyorum. Hazır koltuk da yeni.Aynı bulaşık telini nasıl kullanıyorsunuz. Lazım olunca birbirinize kargo mu yapıyorsunuz?
Reçine ipa (izoprobil alkol) karışımı iyi oluyor. Benim masadaki kimyasallar da bunlar. Bende sıvı sentetik flux da var (şişede eski etiket kalmış) reçine-ipa karışımı kullanıyorum. Bununla ilgili bir konu olmuştu:Forumda, lehim konuları içinde @taydin ın tavsiyeleri benim için iyi oldu. lehim pastasının havya ucunun dış kaplamasını deldiğini bilmiyordum. En iyi pastanın çam reçinesi ve izopropil alkol ile yapıldığını epeyce iyi inceledim. Bu karışımı hazırlayana kadar, havyanın ucunu taze lehim ile kaplayıp fişini öyle çekeceğim.
Kargo uzun sürüyor, özel kurye ile gönderiyoruz. Tavsiye ederim.Aynı bulaşık telini nasıl kullanıyorsunuz. Lazım olunca birbirinize kargo mu yapıyorsunuz?
Beni de aranıza alsanıza...
Tabiii devir ekonomi devri...
Aslında ben @taydin ın cihazlarına ortak olmak istiyorum.