Taçsız Kral Pele
Aktif Üye
Merhabalar arkadaşlar, eskiden stajyer gençlerle çok tartışır gerekliliğini çok sorgulardık emc'nin. TSE'nin bazı evrakları istemesi gibi yada benim çalıştığım güneş enerji sahaları için bir çok zorunluluğu vardı CE için.
Bu konulara meraklı var mıdır bilmiyorum fakat sabah aşağıdaki yazı gördüm paylaşmak istedim.
www.firatdeveci.com
Çok gördüm, testlerinde çok bulundum ama nasıl geçilir, neden buna gerek vardır diye hala sorgularım. Sonuçta filtresiz çalışan piyasada milyon cihaz var. Bence biraz ameriganın oyunu ama bilgi bilgidir fikirlerinizi merak ediyorum özellikle bu testlere daha önce giren varsa yorumlarını merak ediyorum.
Bu konulara meraklı var mıdır bilmiyorum fakat sabah aşağıdaki yazı gördüm paylaşmak istedim.
Nasıl Geçtim #1: Conducted Emission EMC Testi
Uzun yıllardır donanım tasarım süreçlerinin içinde yer alan bir mühendis olarak, geçmişte edindiğim tecrübeleri ve sahada karşılaştığım gerçek problemleri “nasıl geçtim” adlı yazı serisiyle sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. Bugüne kadar teorik olarak kalan birçok gerçek problemi nasıl aştığımı...
www.firatdeveci.com
Çok gördüm, testlerinde çok bulundum ama nasıl geçilir, neden buna gerek vardır diye hala sorgularım. Sonuçta filtresiz çalışan piyasada milyon cihaz var. Bence biraz ameriganın oyunu ama bilgi bilgidir fikirlerinizi merak ediyorum özellikle bu testlere daha önce giren varsa yorumlarını merak ediyorum.