Esnek Şaft istasyonu arıyorum?

asicocuk34

Aktif Üye
Katılım
1 Kasım 2022
Mesajlar
214
resimdekinin kutulu masaya konulabilir, devir ayarlı ve sessiz bir versiyonu var mı?
1708844109157.png
 
Bunlar benim bildiğim yukardan asılma şeklinde oluyor. Esnek milin fazla bükülmesini önlemek adına.
 
Bauhaus da worx makerx var (orada pahallı sadece inceleme amaçlı bakabilirsin) fiziksel anlamda incelemeni tavsiye ederim. Şaft yok ama makine çok ince devir ayarlı, bataryalı ve sessiz sayılır. Bende almayı düşünüyorum ama sanki düşük devirlerde güçsüz kalıyor gibi geldi. Benim için şüpheli belki senin işini görebilir.
 
Dremel değil de ucuzunu almak istersen, iade edebileceğin bir yerden almanı öneririm. Uctaki salgı fazla olabiliyor, ben de yarı fiyatına falan olan bir şey almıştım ve salgı yüzünden iade edip dremel aldım. ayak Pedalı şart mı?
 
Dremel değil de ucuzunu almak istersen, iade edebileceğin bir yerden almanı öneririm. Uctaki salgı fazla olabiliyor, ben de yarı fiyatına falan olan bir şey almıştım ve salgı yüzünden iade edip dremel aldım. ayak Pedalı şart mı?
Dremel vb gibi aletlerde ayak pedali sart ya. En ufak seyde bu 30K devirle donen aletler elden kacmaya meyilli. Zaten normalde de iki elle tutmak gerekiyor. Olasi bir hatada ayagi kaldirip akimi kesmek cok daha guvenli. Kesilmeye karsi kaliteli bir eldiven de sart.
 
Son düzenleme:
Benim gozler nedeniyle de ben cok yakinlasarak calisiyorum bu tarz cihazlar ile , eldiven kontrolu zorlastiriyor hataya daha acik gibi bu nedenle eldiven kullanmiyorum ama bir gozluk kesinlikle sart , hiz yuksek oldugundan zaman zaman bir parcanin firladigi oluyor.
 
Aşağıdakini bahsettiğin gibi çok uzun zamandır kullanıyorum. Ben pedela ihtiyaç duymadım ama kendi yapacağın pedallı bir prizi de kullanabilirizin. Üzerinde hız ayarı var. Sessiz denemez ama ben Dremel filan da kullandım, o da bununla aynı sesi çıkartıyor. 6-7 yıl önce BİM'den almıştım. Şaftı gözlükleri ise sonradan edindim. Mutlaka gözlük kullanmanı tavsiye ederim.

20240225_210101.jpg
20240225_210204.jpg
 
Bende şundan var, çok memnunum. Tüm uçları hem klasik Dremel el motoru şeklinde, hem de esnek şaftı ile kullanabiliyorsunuz.

1708887342531.png




Bir sürü uyumlu aparat imkanı da cabası. Mesela:







 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,883
Mesajlar
100,389
Üyeler
2,491
Son üye
djkop

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top