Yarın öğleden sonra deneyeceğim.Çocuğu uyutacağım derken kendim uyumuşum Ekteki gibi bir şey işini görüyor sanırım?
/**
* Ucus_Kulesi_v1.0.exe
*
* Bu program kendisi ile aynı klasör içindeki parametre.txt dosyasında belirtilen kaynak ve hedeflere ilgili dosyaları kopyalar.
*
* @category Kopyala-Yapıştır
* @package 32Bit
* @author Sercan Uzun
* @copyright 2019-11-01
* @version 1.0
*/
v1.0
- Program hedef ve kaynakları kontrol etmez. Yazım hatalarına dikkat edilmeli.
- Kopyalama işlemlerinden birine hayır cevabı verildiğinde, sonraki tüm kopyalamalar da iptal edilir.
- Dosyalar hedefte mevcut ise üzerine yazar.
- parametre.txt içerisine tanımlanan her iki satır için bir döngü oluşur. Birinci satır kaynağı ikinci satır ise hedefi belirtir.
* Birinci satıra kaynak yolunu dosya uzantısı ile birlikte belirtin. (Örn: C:\bunu_kopyala.exe)
* İkinci satıra hedef yolunu klasör ya da dosya olarak belirtilebilir. (Örn: C:\buraya kopyala, C:\buraya kopyala\ayni isim.exe, C:\buraya kopyala\yeni isim.exe)
- parametre.txt içinde alt alta yazılan işlem sayısına göre otomatik olarak istenildiği kadar döngü çalıştırılabilir.
- parametre.txt dosya isimleri için Türkçe karakterleri desteklemez! Boşluk kullanılabilir.
- parametre.txt mevcut dosyası değil ise program bilgi verir ve işlem yapmaz.
Biraz armut piş ağzıma düş gibi oldu ama kusura bakmayın. Ben normalde kendim çabalayıp öğrenmeyi severim. Bu seferlik böyle oldu. Ama yine de kaynak dosyalarını da eklediyseniz geliştiririm ben bunu zamanla.
Emeğiniz için çok teşekkürler.