Farenin DPI ayarı sürekli değişiyor.

tekosis

Aktif Üye
Katılım
16 Eylül 2019
Mesajlar
425
Arkadaşlar merhaba. everest smw-777 ucuz bir fare kullanıyorum işimi görüyor. Ancak nedendir bilmiyorum dpi ayarlar kendiliğinden değişiyor. Üzerindeki tuş ile de ayarlasam, windows ayarlarından da yapsam rasgele olduğunu düşündüğüm anlarda imleç hızı düşüyor. Buna benzer bir problem yaşayan oldu mu acaba?
 
Logitech G402 kullanıyorum, bende de arada bir oluyor bu. Ben arada bir DPI değiştiren butonlara elim değdiği için olduğunu düşündüm hep.
 
Henüz çözüm bulamadım. daha önce aynı markanın daha da ucuz olan faresini aynı bilgisayarda yıllarca kullandım hiç böyle bir durum olmamıştı.
 
DPI değiştirilebilen fare kullanmadım ama tozlanmış veya oksitlenmiş olabilir mi?
 
fare yeni. mekanik olarak bir problem göremedim. DPI tuşu gayet net çalışıyor.
 
İnternette ortalama yorumlar var bu ürünle ilgili. DPI'ın 800'e kendine kendine düştüğü, atlama vs yaptığı yazıyor.

Fare/klavye sürekli el altında bir cihaz olduğu için stabil çalışmaması sinir bozucu olur. Kronik sorun olabilir, üretim hatası olabilir.

Daha önce A4 Tech marka fare ile ilgili güç tasarruf modu sorunu yaşayıp iade etmiştim. O gündür bu gündür Logitech M325 kullanıyorum. 10 yılı aşmıştır herhalde. Takılma donma yaşamadım.
 
steelseries rival 110.
6 yaşına girdi zamanında 45 liraya almıştım hala ilk günkü gibi hiçbir sorun yaşamadım
 
Ben Logitech MX Master 3 kullanıyorum ve böyle bir sorun yaşamadım. Bende bir tane de Asus P504 ROG Gladius II var. Onunla arada sırada bu sorunu yaşıyorum çünkü elimde tuşa değiyor.
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,897
Mesajlar
100,674
Üyeler
2,497
Son üye
omertopcu82

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top