@coder bu yaptığın gerçekten çok garip oldu. Garip demekle yetiniyorum. Telefonla aradığımda üst perdeden cevaplar veriyorlar, Whatsapp'tan yazıyorum dönmüyorlar vs vs bir araba laf ettin. Endişelendiğini, bu tavırdan, duyduğun mutsuzluğu filan yazdın.
Sonra bunları silip, biz kendi kendimize kuruntu yapmışız gibi bir manzara çizdin.
Son mesajınla da bizi şizofren çıkartıyorsun...
---
İşin garibi insanlar mesajlarını düzenleyebilsin, ifadelerini güçlendirebilsin diye mesajları düzenleme ve silme konusunda
@taydin limt getirelim dediğinde hayır, insanlar özgür olsun diye karşı çıkıp en çok topa giren de bendim. Şimdi buradan gol yiyorum...
---
Bugün konuyu okuyacak biri için; Sanırsın biz ekmek düşmanıyız. Rekabet olmasın diye uğraşıyoruz, 10 yetkili dağıtıcı olunca bunun avantajını yaşamayacağız. vs gibi bir algı oluşuyor.
Şunu netleştireyim;
Doğrudur, yanlıştır bilemem fakat
@coder'in silinen mesajlarına göre, ortadaki tek sorun faturanın geç gelmesi değil.
@coder muhatabına ulaşamamış ve ulaştığında da üst perdeden cevaplar duymuş. Fatura yasal süre aşılığ, 11. gününde halen kesilmemiş. Konu burada açılınca da PAZAR GECE 12'de
@coder mucizevi şekilde muhatap bulmuş, üst perdeden konuşuyorlar dediği firma özür dilemiş vs.
Şu an halinden mutluysa benim sözüm yok ama bizde ekmek düşmanı şizofrenler değiliz. Dolayısıyla yorumlarımın gerekçesini de açıklama ihtiyacı hissettim.
Evimde 4 tane Siglent cihaz var.
Düzgün bir rekabet sebebi ile aldığımdan daha ucuza mal etseydim bende mutlu olurdum. Sırf rekabet olsun diye de böyle şeylere razı gelmeceğim için düşüncelerimi dile getirdim.