Frekanslı Alan Tarama Cihazı Projesi İçin Elektronikçi / Usta Aranıyor (Örnek Cihaz Mevcut)

Ömer Faruk

Yeni Üye
Selamlar herkese, iyi forumlar ve bol kazançlar dilerim.

Satışını yapmak üzere, kafamdaki sisteme tam oturan Frekanslı Alan Tarama Cihazı yaptırmak istiyorum.
Piyasadaki standart cihazlar yerine, tamamen benim istediğim özelliklerde ve stabil çalışacak bir prototip ürettirmek niyetindeyim.
Projenin neye benzeyeceği konusunda kafanızda soru işareti kalmaması adına, yaptırmak istediğim cihaza ait örnek bir görseli konuya ekliyorum:

2981040648.png

2978284759.png

421425850.png

1642959475.png

3361820683.png

Görseller Hakkında Not: Konuda paylaşılan cihaz görselleri/fotoğrafları internet ortamından yalnızca örnek ve tasarım fikri göstermek amacıyla alınmıştır. Görsellerin asıl üreticileriyle veya ticari markalarıyla herhangi bir bağım bulunmamaktadır. Bu paylaşım ticari bir kopyalama amacı taşımayıp, sadece yaptırmak istediğim özel yapım (custom) cihazın mekanik formunu ustalara tarif edebilmek adına "örnek" olarak gösterilmiştir. Telif veya marka haklarını ihlal etme kastı yoktur.

Elinde bu tarz bir cihazın hazır şeması olan, daha önce benzer bir prototip üretmiş veya "Görseldeki modelin benzerini frekanslı sistemle sıfırdan toplarım" diyen elektronikçi ve usta arkadaşların tekliflerini bekliyorum.
İşçilik ücreti, malzeme maliyeti ve teslimat süresi gibi detayları özel mesaj (PM) yoluyla , whatsapptan veya konu altında konuşabiliriz.
Şimdiden zaman ayıran ve destek olan herkese çok teşekkürler. Rast gelsin

Whatsapp İletişim İçin Tıkla

Cihazda İstediğim Teknik Özellikler ve Çalışma Mantığı:​

Frekans Desteği (Sinyal Jeneratörü): Cihaz kesinlikle kuru bir çubuk olmayacak. İçerisinde hedef elementlerin (Altın, Gümüş, Bakır, Boşluk vb.) moleküler rezonans frekanslarını gönderebilecek, kararlı çalışan bir frekans jeneratörü (Hertz ayarlı) bulunmalı.

Örnek alan tarama modelleri -> alan tarama cihazları

Frekans Desteği (Sinyal Jeneratörü): Cihaz kesinlikle kuru bir çubuk olmayacak. İçerisinde hedef elementlerin (Altın, Gümüş, Bakır, Boşluk vb.) moleküler rezonans frekanslarını gönderebilecek, kararlı çalışan bir frekans jeneratörü (Hertz ayarlı) bulunmalı.
Metal ayrımı yapılması imkansız.
Hacime, karışıma,toprak yapısına vb göre değişir.
Laboratuvar koşulları ile gerçek koşullar aynı olmuyor.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
9,252
Üyeler
3,790
Son üye
myheart

Son kaynaklar

Back