devreci
Aktif Üye
İşte basacan amfiye kullanacaksın gürültüsüz , adamlar 50kg trafo 10000000uf kapasitör bağlıyor amfi için al bunun kullanMükemmel, harika, süper güç kaynağına bir skop bağlayıp, çıkışını 20V ayarlayıp, 10R direnci hızlıca dokundurup bıraksan göreceksin süper harika ötesi maşallah yakışıklı devrenin ne menem çalıştığını ama bağlamamakta ısrarcısın. Elimizdeki tek veri hoparlör. Devrem süper güzel neye göre, hoparlörden ses gelmiyor
Anfi yapıyoruz sanki mübarek
Skop görüntüsüz hala aynı nokyatayım. Taşı taşa sürtüyoruz
O bahsetttiğin direnç deneyinde hiç birşey olmaz neden , videoda ne var 10v 4.5a yük var 45W, 300v giriş kapasitörümüz ne 220uf şimdi ne oluyor 50hz ac şebeke dalgalanmaları oluyor 300v girşte , bizim konrtol sistemi buradaki 50hz dalgalanmalarının hakkından geliyor kafası karışmıyor termetmiz bağla amifiye çıtırtısız kütürtüsüsz kullan bana dua edersin
Çıkış nüvesi komik, sarı renkli bir toroid bulup 30tur sar yeter, hangi sarı nüve, sarı nüveli mehmet ağadan alınan nüve
Dip not: Ben o nüveyi çok net biliyorum ama anlatılmak istenen başka
Videoda yok mu nasıl bişey olduğu tabiki pc güç kaynağından çıkan sarı yellow ; Şemayı değiştireyim.
Son düzenleme: