Havya istasyonu öneri ve soru

sütlaç

Yeni Üye
Herkese merhaba
Kendi atölyemi kurmak için ekipman araştırıyorum.
Lehim tecrübem pek yok. Havyalarım oldu ancak uzun süre kullanmadım.
Şuanda imkanım olduğu için havya istasyonunu alarak başlamak istedim.
Aklımda yihua 878d modelli istasyon vardı veya ona benzer farklı modeller. Yihua pek önerilmiyor galiba öyle anladım. Araştırma yaparken forumda mechanic t12 havyanın önerildiğini gördüm. Ancak o havyada hava tabancası yok sadece havya var.
İstasyonu 40 yılda bir kullanmam ama profesyonel şekilde de kullanmam elimde vakit olduğu sürece kullanırım.
Özetle ya yihua 878d alacağım ya da t12 alıp yanına diğer ay hava istasyonu alacağım ayrıca.
Yorumlarınızı merak ediyorum lütfen yardımcı olun.

Bence iyi iş görecek bir havyayı ayrı olarak almak lazım. Sırf sıcak hava da olsun diye nispeten daha kötü olan bir havyaya razı olmamak lazım. İyi bir havya setini önce garantile, sonra ihtiyaç ortaya çıktığı anda sıcak hava setini de alırsın.

Bence iyi iş görecek bir havyayı ayrı olarak almak lazım. Sırf sıcak hava da olsun diye nispeten daha kötü olan bir havyaya razı olmamak lazım. İyi bir havya setini önce garantile, sonra ihtiyaç ortaya çıktığı anda sıcak hava setini de alırsın.
Cevap için teşekkür ederim.
Multimetre olarak unit t 89x ve unit t 60s arasındayım.
Fikrinizi merak ediyorum.

Ben yihua 878d yi sıcak havası için aldım ama havyasını hiç beğenmedim.
Normalde Weller istasyon ve ts101 kullanıyorum 878d nin havya kısmını 1- 2 kere deneyip söküp kaldırdım kalabalık yapmasın diye.
Yihua markasının iyi havyaları da var daha önce kocaman bir istasyonunu kullanıp epey beğenmiştim havyanın yanında lehim dumanını emen bir boru daha vardı.

Son düzenleme:
Ben yihua 878d yi sıcak havası için aldım ama havyasını hiç beğenmedim.
Normalde Weller istasyon ve ts101 kullanıyorum 878d nin havya kısmını 1- 2 kere deneyip söküp kaldırdım kalabalık yapmasın diye.
Yihua markasının iyi havaları da var daha önce kocaman bir istasyonunu kullanıp epey beğenmiştim havanın yanında lehim dumanını emen bir boru daha vardı.
Teşekkür ederim cevap için
T12 pro alıcam öyle görünüyor

Forum istatistikleri

Konular
8,962
Üyeler
3,610
Son üye
sütlaç

Son kaynaklar

Back