Merhabalar. Bütçeye uygun ürünler konularını okudum oradaki paylaşımlarınız için teşekkürler. THX 550 ses sistemindeki amplifikatörün kapasitör kontrolleri ve gerekirse değişimi için birkaç ekipman almak istedim. İlgim de var. O yüzden elime para geçtikçe mikro bir atölye daha doğrusu piko atölye ( ) kurmak istiyorum. Türkiyede ne alırsan sonrası için avantajlı olunduğunu öğrendiğimizden hafif sınırlarımı zorlayarak bir şeyler almak istiyorum. Fakat listedeki ürünlerden birincisi hariç öğrenci olan ben için çok pahalı. Zaten mekanik markası aliexpressde var görünüyor. 30 euro olayı ile onlar da göndermeyi bırakmışlar sanırım.
Muadil ısı ayarlı havyalardan F/P neler önerirsiniz acaba?
Multimetre için de 89XD almayı uygun gördüm. Onunla alakalı da yorumlarınızı/muadil önerilerinizi almak isterim.
Ankara içinde belki ekipmanını yükseltmek isteyen ve uyguna verebilecek birileri olursa onlardan da almak isterim.
Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Muadil ısı ayarlı havyalardan F/P neler önerirsiniz acaba?
Multimetre için de 89XD almayı uygun gördüm. Onunla alakalı da yorumlarınızı/muadil önerilerinizi almak isterim.
Ankara içinde belki ekipmanını yükseltmek isteyen ve uyguna verebilecek birileri olursa onlardan da almak isterim.
Zaman ayırdığınız için teşekkürler.