Hayata yenik başlayanlar

fide

Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri
1771959221795720396985840185581.jpg
17719592530103974919970165930334.jpg

24lü koliden bu şekilde çıktı.
Koli paletle taşındığı için dökülmemiş.

Yuruyen band uzerine sisenin biraz ustune enduktif sensor konumlamistir. Bir de optik sensor. Sise optik sensorun isigini kestigi anda magnetik sensor uyari veriyormu vermiyor mu ona bakiyordur.

Aksi takdirde kamera ve hizli goruntu isleyen cok pahali bir sistem koymak gerek.

bu işlerde sorunun yaratacağı masraf analizi yapılır. bir kapak eksik çıktı, bir şişe kırık çıktı bunlar önemli değil. o tedarik zinciri içinde kaybolur gider. dolayısıyla tüm bir parti kapaksız gitmediği sürece kimse umursamaz.

aynı analiz marketlerde de vardır. o markete üst düzey bir kamera sistemi, takip ekranları ve güvenlik personeli koymanın yıllık maliyetine bakılır.
o marketde yıllık çalınan-kaybolan malın maliyetine bakılır ve daha düşük ise güvenlikle falan uğraşılmaz.

Gazı kaçmıştır şimdi onun.

ben de yakın zamanda litrelik İPA aldım. tartığımda yaklaşık 120ml eksik olduğunu gördüm. ağız kısmı jelatinliydi. aldığım yerle alakalı olmadığını düşündüğüm için çok dert etmedim ama üretimle ilgili aklıma deli sorular gelmedi değil.

Hocam fark öz kütle farkından kaynaklanabilir. 1 litre su 1 kg iken, 1 litre mazot 0.85 kg, 1 litre benzin 0,7 kg ağırlığa sahip. Belki IPA içinde böyle bir fark vardır. Tartmak yanıltabilir.

ben de yakın zamanda litrelik İPA aldım. tartığımda yaklaşık 120ml eksik olduğunu gördüm. ağız kısmı jelatinliydi. aldığım yerle alakalı olmadığını düşündüğüm için çok dert etmedim ama üretimle ilgili aklıma deli sorular gelmedi değil.
Bir litre saf alkolün ağırlığı yaklaşık 790 gram, yani hata yok.

Hocam fark öz kütle farkından kaynaklanabilir. 1 litre su 1 kg iken, 1 litre mazot 0.85 kg, 1 litre benzin 0,7 kg ağırlığa sahip. Belki IPA içinde böyle bir fark vardır. Tartmak yanıltabilir.
Bir litre saf alkolün ağırlığı yaklaşık 790 gram, yani hata yok.

ıskaladığım bi konu hakkında bilinçlendirdiğiniz için teşekkür ederim.

sanırım şu bilgileri eklemek yararlı olacaktır:

plastik bi bidona konmuş İPA'yı tarttığımda 882ml, 907.3g geldi.

Şikayetvar sitesine yazmış

kizilay-maden-suyu-icerisinde-partikuller-var-1.jpg
kizilay-maden-suyu-icerisinde-partikuller-var-2.jpg
kizilay-maden-suyu-icerisinde-partikuller-var-3.jpg

profile

Berkay
Kızılay İçecek Şikayetvar pro üyelik avantajlarını kullanmaktadır.
07 Mart 2023 07:26
1.871
Şikayetvar

Satın aldığım maden suyunda hatalı basım mevcut. Kapağı yan ve düz yapıştırılmış. Bu sorun değil fakat maden suyu içerisinde ne olduğu belli olmayan şeyler var. Açıkçası açıp içmeye korktum. Eğer görmesem açsam ve içsem bunun sorumluları kim olurdu?.

Kızılay İçecek Logo
Kızılay İçecek Şikayetvar pro üyelik avantajlarını kullanmaktadır.
07 Mart 2023 10:07 (Şikayetten 2 saat sonra)
Merhaba, Kızılay markasını tercih eden siz değerli müşterimize öncelikle teşekkür ederiz. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeler gerçekleştirildikten sonra iletişim bilgileriniz üzerinden, tarafınıza detaylı olarak bilgilendirme yapılacaktır.Soru ve talepleriniz için 168 numaralı çağrı merkezi hattımızdan veya info@kizilaymadensuyu.com.tr mail adresimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz.Saygılarımızla.

Forum istatistikleri

Konular
8,942
Üyeler
3,602
Son üye
grafalex

Son kaynaklar

Back