KontrolDevresi.com Açıldı – Bilginin ve Paylaşımın Yeni Adresi

Kontroldevresi

Yeni Üye
Merhaba değerli arkadaşlar,

Bilginin paylaşıldıkça çoğaldığına, tecrübenin aktarıldıkça değer kazandığına inanan bir ekip olarak KontrolDevresi.com forumunu resmen yayına almış bulunuyoruz.

Bu forum; elektrik, elektronik, otomasyon, kontrol sistemleri ve benzeri teknik alanlarda bilgi alışverişi yapmak isteyen herkes için tamamen gönüllü bir anlayışla kurulmuştur.
Amacımız; soru sormaktan çekinilmeyen, bilgi paylaşımının teşvik edildiği, saygılı ve seviyeli bir teknik topluluk oluşturmaktır.

KontrolDevresi.com'da:

• Elektrik & elektronik konularında teknik paylaşımlar
  • Otomasyon, PLC, HMI ve endüstriyel çözümler
  • Arıza tespiti, proje paylaşımları ve uygulama örnekleri
  • Yeni başlayanlardan profesyonellere kadar herkesin katkı sunabileceği bir ortam
    hedeflenmektedir.

Bu platform bir yarış ya da rekabet amacıyla değil; bilginin kaybolmaması, tecrübelerin devam etmesi ve teknik dayanışmanın sürmesi için hayata geçirilmiştir.
Burada kimse “acemi” ya da “usta” olarak ayrılmadan, herkesin birbirine katkı sağlayabileceği bir düzen kurmak istiyoruz.

Forumumuz henüz yeni açılmış olsa da; zamanla sizlerin katkılarıyla gelişecek, büyüyecek ve gerçek değerini bulacaktır.
Atılan her konu, verilen her cevap ve paylaşılan her bilgi bu yapının temel taşını oluşturacaktır.

Tüm teknik konulara ilgi duyan herkesi;
bilgi paylaşmaya, soru sormaya, tecrübelerini aktarmaya ve bu yapının bir parçası olmaya davet ediyoruz.

Katılan, destek veren ve emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederiz.
Hep birlikte faydalı, kalıcı ve güçlü bir teknik forum oluşturmak dileğiyle.

Saygılarımızla,
KontrolDevresi.com Yönetimi

yaptığın şey etik mi?

Forum kurallarına uygundur.
Herkes web sitesini diğer konular içinde defalarca reklam yapar gibi paylaşmaktansa, bir sefere mahsus konu açıp tanıtımını yapabilir.

Paskomya ya hak veriyorum. Çoğu forumlarda bu tür paylaşımlara izin verilmez. Zamanla insanların aklında yer etmiş bu. Ama bizim forumda bir sefere mahsus tanıtım serbest.

Paskomya ya hak veriyorum. Çoğu forumlarda bu tür paylaşımlara izin verilmez. Zamanla insanların aklında yer etmiş bu. Ama bizim forumda bir sefere mahsus tanıtım serbest.
yönetim ne derse o olur.

Ticari bir ürünü kullanırken ister istemez "şunu aldım, böyle oldu" ya da "şu özelliği var/yok" şeklinde anlatıyoruz. Bu da doğal olarak ticari bir ürünün tanıtımına dolaylı bir katkı sağlıyor.

Görebildiğim kadrıyla her iki forum da tamamen gönüllü bir çabanın ürünü.

Ticari olarak kullanılan bir ürünün tanıtımını etik sınırlar içinde yapmak ile, gönüllü olarak kurulmuş ve kendi dilimizde teknik içeriği artırmayı amaçlayan bir platformdan haberdar olmamızı etik dışı saydıracak değer yargısı nedir?

@Kontroldevresi ülkemizde bu işi çok iyi bilen forumların neredeyse tamamının sahipleriyle arkadaşlığım var. Onların serivenlerini gözlemleyebildiğim kadarıyla bu tür çalışmalar istikrar, sabır ve disiplin gerektiriyor.

Umarım ülkemiz için faydalı olur..

Tebrikler!

Forum istatistikleri

Konular
8,743
Üyeler
3,501
Son üye
yücel güler

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back