Peki hangi programı kullanıyordunuz hangi programı tavsiye edersiniz?
Bende web builder 11 var. İşe yararmı database içinde

https://www.wysiwygwebbuilder.com/
Bu tip programlar hakkında çok bilgim yok.,
Kodlama yapmadan önce bir ara Dreamweaver kurcalamıştım.

Aşağıdaki endüstri standardı şu üç programdan birisi ile herşeyi kodlarsın.

Şu ikisini kullanmıştım.
PHPStorm https://www.jetbrains.com/phpstorm/
Sublime Text https://www.sublimetext.com/

bu da diğerlerine göre daha yeni bir program.
Visual Studio Code https://code.visualstudio.com/

Son düzenleme:
Haklısın, kendin yap denilen bir alternatif mevcuttu.
Aldığım herşeyi iptal ettim :cheeky1:

Kaliteli sıkma pensesi, Kaliteli kablo ve Kaliteli pabuç önerisi isterim :)
Ben Sıkma pensesi olarak tavsiyeler üzerine şunu aldım ama şimdi stokta kalmamış. Ya netten bulacaksın yada forum ahalisi benzer kalitede bir şey önerecek.

Kablo olarak Marxlow 22 AWG 15 metre kablo önerebilirim. Ben Robo90 dan almıştım 6 renk. Maalesef siyahı kalmamış. Diğer 5 tanesi hala satışta.
Ekran görüntüsü 2024-01-12 204457.png

Uçlarıda şöyle alabilirsin;

internetimde bi sorun var. Doğru düzgün arama yapamadım. Uçları ilk bulduğum yerden link attım. Sen detaylı arama yaparsın.

@Gokrtl Gökhan kablo çakma pensesini başka kablolar içinde kullnanırsın o ayrı ama Protoboard kablolarının erkek bağlantısı için ,0,8 mm lık tek damar kablolar oluyor dişi kısmı içinde dişi headerler olmuyormu ben denemedim ama olur gibi
Abi onlar için detaylı araştırma yapmadım. Ben zamanında aliexpressten ucunda yüksük tarzı bir şey çakılı olan erkek kablolardan almıştım. Breadboard da onları kullanıyorum yıllardır. Onlar hiç problem çıkartmadı. Aynısından bulsam yine alacağım. Dur bahane ile biraz araştırayım onları.

@Omega Geçmiş siparişlerimden baktım şimdi. Şöyle set haline almışım. Buradaki kablolar çok iyi. Dediğim gibi yıllardır hiç sorun çıkartmadı. Montaj kablosu olarak kullanılamayabilir ama breadbord da kesinlikle tavsiye edeceğim kablolar.

Montaj kablosu olmaz dememin sebebide çoğunun boylarının 10cm civarı olması. İçinden sadece 4-5 tane 20cm lik kablo çıkıyor. 10cm lik kablolar breadboard da prototip yapmak için ideal.

Kablo sayısı filan açıklamasında varmış.
24CM (iğne parçası ile) 4 kök

20CM (iğne parçası ile) 4 kök

16CM (iğne parçası ile) 8 kök

12CM (iğne parçası ile) 49 kök

Şu var daha uygun fiyatlı pense. Ama ben kullanmadım. Youtube'da incelemeleri var. IWSS IWS-2820M

1705084179096.png

Penseye kefil olamayacağım, denemedim çünkü :)

Ben Sıkma pensesi olarak tavsiyeler üzerine şunu aldım ama şimdi stokta kalmamış. Ya netten bulacaksın yada forum ahalisi benzer kalitede bir şey önerecek.

Kablo olarak Marxlow 22 AWG 15 metre kablo önerebilirim. Ben Robo90 dan almıştım 6 renk. Maalesef siyahı kalmamış. Diğer 5 tanesi hala satışta.
28916 eklentisine bak

Uçlarıda şöyle alabilirsin;

internetimde bi sorun var. Doğru düzgün arama yapamadım. Uçları ilk bulduğum yerden link attım. Sen detaylı arama yaparsın.
Pense stokta yok.

Şu var daha uygun fiyatlı pense. Ama ben kullanmadım. Youtube'da incelemeleri var. IWSS IWS-2820M

28917 eklentisine bak
Bu da amazon us . pense kadar nakliye vergi istiyorlar.

Valla youtube'da veya buradaki forum ahalisi tarafından incelenen ve iyi olduğu bilinen bunlar. Eğer kendini şanslı hissediyorsan diğerlerini dene. Bize de sonuç hakkında bilgi ver :)

Bu da amazon us . pense kadar nakliye vergi istiyorlar.
Bu pensenin yayına güvenemedim ben.

Amazonda solomon markalara bakabiliriz. Ben geçen büyük boy pense aldım. Kaliteli ürüne benziyor.

phoneix contact markasını tavsiye ederim biraz tuzludur ama

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,955
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back