Nereden sipariş ettin kabloları?

Bu arada en önemlisi .Çalışırken zemine birşey düşürmemeye çalışın ,işiniz bitince zeminde mini komponentler olmasın .Sanırım ufak çocuğunuz var Allah korusun bir malzemeyi yutar falan .
En mantıklısı çok kullanılmayan bir odada çalışmak ve odayı kiliti tutmak.
Zira halıya düşen ufak bir parçayı herzaman göremeyebilirsiniz
Havya ve 220 volt bir cihazın kablosunun sarkması ,çocuğun onu çekip üzerine düşürmesi olmayacak şeyler değil.

Bu arada en önemlisi .Çalışırken zemine birşey düşürmemeye çalışın ,işiniz bitince zeminde mini komponentler olmasın .Sanırım ufak çocuğunuz var Allah korusun bir malzemeyi yutar falan .
Havya ve 220 volt bir cihazın kablosunun sarkması ,çocuğun onu çekip üzerine düşürmesi olmayacak şeyler değil.

Kızımız nazar değmesin çok haraketli. Çok dikkat ediyoruz buna.

Uyarı için teşekkür ederim.

Erkek-erkek 30cm olanı soruyorsan şuradan.

Ne kadar basit malzeme alırsan al ama almadan önce buradan sorarsan yararlı olur senin için. O kablolar insana saç baş yoldurur. Devreyi sağlam kurarsın ama bir türlü çalışmaz. Sen sorunu elemanlarda ararken jumper kablo da temas sorunu vardır farkına bile varmazsın. O 10-15₺ lik kablolar bana 1000tl lik sıkma pensesi aldırdı.

Tavsiyem sıkma pensesi, kablo ve kablo pabucu sipariş et. Kendin yap kabloları.

Diğer aldıklarını da iptal edebiliyorsan iptal et. Aldığın yere göre değişiyor ama en kralı bile sorun çıkarır bence. Heleki kalitesiz bir yerden aldıysan içindeki teli mikroskopla filan görmeye çalışırsın. :D

Tavsiyem sıkma pensesi, kablo ve kablo pabucu sipariş et. Kendin yap kabloları.

Haklısın, kendin yap denilen bir alternatif mevcuttu.
Aldığım herşeyi iptal ettim :cheeky1:

Kaliteli sıkma pensesi, Kaliteli kablo ve Kaliteli pabuç önerisi isterim :)

Son düzenleme:
TEA grubu için yeni bir üyemiz daha var, hayırlı olsun :tamam2:

Eğer (alınan cihaz sayısı) / (zaman aralığı) belli bir eşiği aşarsa, artık TEA (Test Equipment Acquisition) "test cihazı satın alma" sendromuna yakalanmışsın demektir. Adamı öldürmez, ama finansal sorunlar yaşatabilir.

Eğer (alınan cihaz sayısı) / (zaman aralığı) belli bir eşiği aşarsa, artık TEA (Test Equipment Acquisition) "test cihazı satın alma" sendromuna yakalanmışsın demektir. Adamı öldürmez, ama finansal sorunlar yaşatabilir.
Daha o aşamaya gelmemişimdir :)

28903 eklentisine bak

Arkadaşlar, başlangıç için breadboard ile denemeler yapabilmek adına üsttekileri sipariş verdim.
Başka ne gerekiyor bana söyleyin alayım ? :cheeky1:
Bir parça yere düştü ise o artık yere aittir eğer isterse görmenize izin verebilir :katil1:

Bende halı yok yere düşen ufak seyler sekip kayboluyor direkt

@Gokrtl Gökhan kablo çakma pensesini başka kablolar içinde kullnanırsın o ayrı ama Protoboard kablolarının erkek bağlantısı için ,0,8 mm lık tek damar kablolar oluyor dişi kısmı içinde dişi headerler olmuyormu ben denemedim ama olur gibi

Forum istatistikleri

Konular
6,954
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back