Erkek-erkek 30cm olanı soruyorsan şuradan.Nereden sipariş ettin kabloları?
Onları da buradan bakarım.Yani Jack,fiş ,Klemens,9 volt pil kablosu gibi şeyler
Biraz genel oluyor tabii. Jack fiş klemens yazınca yüzlerce farklı ürün çıkıyor.Yani Jack,fiş ,Klemens,9 volt pil kablosu gibi şeyler
Bu arada en önemlisi .Çalışırken zemine birşey düşürmemeye çalışın ,işiniz bitince zeminde mini komponentler olmasın .Sanırım ufak çocuğunuz var Allah korusun bir malzemeyi yutar falan .
En mantıklısı çok kullanılmayan bir odada çalışmak ve odayı kiliti tutmak.
Zira halıya düşen ufak bir parçayı herzaman göremeyebilirsiniz
Havya ve 220 volt bir cihazın kablosunun sarkması ,çocuğun onu çekip üzerine düşürmesi olmayacak şeyler değil.
Ne kadar basit malzeme alırsan al ama almadan önce buradan sorarsan yararlı olur senin için. O kablolar insana saç baş yoldurur. Devreyi sağlam kurarsın ama bir türlü çalışmaz. Sen sorunu elemanlarda ararken jumper kablo da temas sorunu vardır farkına bile varmazsın. O 10-15₺ lik kablolar bana 1000tl lik sıkma pensesi aldırdı.Erkek-erkek 30cm olanı soruyorsan şuradan.
Elektronikport-Jumper Kablo (Erkek - Erkek) 30 Cm 40 Adet Fiyatları ve Özellikleri
Elektronikport-Jumper Kablo (Erkek - Erkek) 30 Cm 40 Adet en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Tavsiyem sıkma pensesi, kablo ve kablo pabucu sipariş et. Kendin yap kabloları.
TEA grubu için yeni bir üyemiz daha var, hayırlı olsun
Daha o aşamaya gelmemişimdirEğer (alınan cihaz sayısı) / (zaman aralığı) belli bir eşiği aşarsa, artık TEA (Test Equipment Acquisition) "test cihazı satın alma" sendromuna yakalanmışsın demektir. Adamı öldürmez, ama finansal sorunlar yaşatabilir.
28903 eklentisine bak
Arkadaşlar, başlangıç için breadboard ile denemeler yapabilmek adına üsttekileri sipariş verdim.
Başka ne gerekiyor bana söyleyin alayım ?
Bir parça yere düştü ise o artık yere aittir eğer isterse görmenize izin verebilirBu arada en önemlisi .Çalışırken zemine birşey düşürmemeye çalışın ,işiniz bitince zeminde mini komponentler olmasın .Sanırım ufak çocuğunuz var Allah korusun bir malzemeyi yutar falan .
En mantıklısı çok kullanılmayan bir odada çalışmak ve odayı kiliti tutmak.
Zira halıya düşen ufak bir parçayı herzaman göremeyebilirsiniz
Havya ve 220 volt bir cihazın kablosunun sarkması ,çocuğun onu çekip üzerine düşürmesi olmayacak şeyler değil.
Barındırma hizmeti verdiğim zamanlarda ( 7-8 yıl önce ) yapardım, devir ettikten sonra artık ilgilenmiyorum, kod yazmayı bile unuttum sayılır.@coder webde çalışan databese program yazmışlığınız ,tecrübenz varmı?