Tavsiye edeceğin, kullandığın denediğin bir ürün linki var mı?masa hakkında iki öneride bulunacağım.
- ayaklı kendinden ışıklı bir büyüteç çok faydalı oluyor
- masadaki aydınlatmaların önüne ışık direk göze gelmesin diye bir siperlik koymak lazım.
ben şundan kullanıyorum :Tavsiye edeceğin, kullandığın denediğin bir ürün linki var mı?
Cok guzelmis, ama hala floresanli , acaba ledli olanlarindan var midir ? Benim kullandigim birtane var ama acikcasi cogu zaman sadece isigini kullaniyorum. buyuteci gercekten cok kalitesiz. Bu sefer ya denemek yada birinden tavsiye almak isterim. Dikdortgen olmasi avantajli bence.ben şundan kullanıyorum :
8069-5D Esd 5X Dikdörtgen Akrobat Büyüteç Mercek | 5.934,60 TL İndirimli Fiyat İle Satın Al
STEWELD markalı 8069-5D Esd 5X Dikdörtgen Akrobat Büyüteç Mercek ürünü en ucuz fiyat ve aynı gün kargo seçeneği ile perpaotomasyon.com'dan 5.934,60 TL İndirim Fırsatı ile satın al.www.perpaotomasyon.com
5 diopter üstüne çıkınca büyütecin altındaki çalışma mesafesi çok kısalıyor sıcak hava veya havya ile çalışma imkanı kalmıyor. ayrıca merceğin de geniş olması 3 boyutlu görebilme avantajı sağlıyor. biraz pahalı ama iş görüyor. ben karaköyde bi satıcıdan almıştım.
Mecburen arastiriyorum cunku fiyat algisi diye bir sey kalmadi. Verilen fiyatin urunun gercek ederi olup olmadigini bilmek artik imkansiz. Eskiden urunun dolar karsiligini bilmek bir fikir veriyordu, artik o da mumkun degil.Fiyata bak .
Adama diyorlarki @Alt 255 gibi fiyat araştır yada zihni sinir projeler yap .
Mesela bir akrobat lambanın lanba kısmını sökün,İstanbulda çokca olan bit pazarı ,Rus pazarı gibi yererde bir sürü mercek bulursunuz bunların plastik kısımları bile beraberinde satılailir.Hatta bu akrobat lambalarıda kolaylıkla aynı yerde bulursunuz
Pazarlıkla 500 TL den ucuza bile malolabilir.(Benzer mercekleri Ankarada'da çokça gördüm)
Etrafına LEDli ışık döşemeside DIY proje olur
ledli olması daha iyi olabilir. bu floresan ampuller elektriksel gürültü yaratıyor. ama aydınlatma olarak daha başarılı.Cok guzelmis, ama hala floresanli , acaba ledli olanlarindan var midir ? Benim kullandigim birtane var ama acikcasi cogu zaman sadece isigini kullaniyorum. buyuteci gercekten cok kalitesiz. Bu sefer ya denemek yada birinden tavsiye almak isterim. Dikdortgen olmasi avantajli bence.
Harika olmus ellerinize saglik. Burada raf derinligini ne kadar yaptiniz ? 30cm ?
Büyütecin üzerinde çiziklermi çok yoksa görüntümü net değil?Cok guzelmis, ama hala floresanli , acaba ledli olanlarindan var midir ? Benim kullandigim birtane var ama acikcasi cogu zaman sadece isigini kullaniyorum. buyuteci gercekten cok kalitesiz. Bu sefer ya denemek yada birinden tavsiye almak isterim. Dikdortgen olmasi avantajli bence.
30cm .Harika olmus ellerinize saglik. Burada raf derinligini ne kadar yaptiniz ? 30cm ?
Büyüteçsiz.Şurada bile yeni ürün 600 TL
(Buna göre Rus pazarlarından 300 e bile alınabilir )
https://www.hepsiburada.com/wlue-metal-akrobat-72-led-masa-lambasi-siddeti-ayarlanabilir-3-farkli-isik-rengi-usb-girisli-p-HBCV00004BNE9Y?magaza=The Wlue
Ben aktif olarak kullanıyorum. Öneririm. Ama proskit pahalıdır muhtemelen.
Devre tutucu kısmının aralığı tümünde 20cm galiba, kısa bir araştırma yaptım daha genişi yok gibi.Ben aktif olarak kullanıyorum. Öneririm. Ama proskit pahalıdır muhtemelen.
Ayrıca krokodili olanından da almanı tavsiye ederim. Kablo filan tutturmak için lazım oluyor.