Demir Pena Kiti nedir? Resim eklermisin?
Haha Bana da başkaları ilham oldu kulakları çınlasınHocam vallahi bana da ilham oldunuz. Uzun zamandir aklimdaydi. Evdeki atolyeyi biraz genisletmek istedim. Ikea'dan aldigim 150'lik bir masa vardi.
Referans olsun diye baslangici atiyorum.
29383 eklentisine bak
Daha once ikisini 500-600 civarina aldigim 240x40cm masif cam levhalari kullandim.
Birlestirmek icin Kreg ile delikleri actim. 135kg olmusum, yere oturup kalkmak olimpik aktivite gibi oldu bana. Herseyi kendi basima yaptigim gunler geride kalmis
29384 eklentisine bak
Duzgun hizalamak icin cok ugrastim.
29385 eklentisine bak
Burasi simdilik bitti.
29386 eklentisine bak
Yerlesim konusunda acele etmeyecegim. Bu ikea raflari cok fiyakali ama kullanisli degil ,bukulmeye basladi
Bunun sag tarafindan bir bolum var oraya da 220 uzunlugunda 60cm genisliginde makineler icin bir tezgah yapacagim. Ama koctas eve teslimi birakmis bu boylar icin arabaya sigdiramayacagimdan yine birlestirme isleri girebilir araya.
Neyse sizin konuyu korsanlik yaptim biraz. Sizi takipteyim tekrar.
Birlestirmek icin Kreg ile delikleri actim. 135kg olmusum, yere oturup kalkmak olimpik aktivite gibi oldu bana. Herseyi kendi basima yaptigim gunler geride kalmis
Sadece tablet değil, herhangi bir cihazın kutusunu açabilir gibi duruyor.
Bunu kullanıyorum birşeye yaramaz diye almıştım ama tablet tamirinde büyük işe yaradı
Aşırı sağlam değil ama arka kapak açarken flex kablo takarken çıkarırken çok iş gördü. Ben farklı bir amaçla almıştım 2 sac panelin arasına silikon sürmek ve göremediğim yeri anasıyla görmek için ama aldıktan sonra gerek kalmadıSadece tablet değil, herhangi bir cihazın kutusunu açabilir gibi duruyor.
Evet Emrah kurmustu e-hirdavat. Cok harika biryerdi. Maalesef hobi siteleri cok uzun vadeli olamayabiliyor. Aslinda icerigi inanilmaz bir ansiklopedi gibiydi. Keske en azindan readonly olarak erisebilsek. Buyutecten kacmaya calisiyorum aslinda Kafaya takilanlar ile oldukca iyi calisiyorum.Kreg deyince hobi tutkunları forumu aklıma geldi. Güzel bir forumdu. Bakıma mı alındı bilmiyorum, şimdi girmeye çalışınca varsayılan web hosting sitesi ekranı çıkıyor.
Buyutecten kacmaya calisiyorum aslinda Kafaya takilanlar ile oldukca iyi calisiyorum.
Bu paneller nedir ? Fotografda isigi oldukca soft gorunuyor.
Evet Emrah kurmustu e-hirdavat. Cok harika biryerdi. Maalesef hobi siteleri cok uzun vadeli olamayabiliyor. Aslinda icerigi inanilmaz bir ansiklopedi gibiydi. Keske en azindan readonly olarak erisebilsek. Buyutecten kacmaya calisiyorum aslinda Kafaya takilanlar ile oldukca iyi calisiyorum.
Bu paneller nedir ? Fotografda isigi oldukca soft gorunuyor.