Hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın.AmScope SM-4NTP mikroskopun montajını basit bir şekilde yaptım.
0.7x Barlow mercek, maksimum 15cm mesafeden netliyor.
Işığı ise LED. 1/3 ışık ayarında yetti.
Işık kuvvetli.
Işık için dimmer ayarı ve açma kapama düğmesi var.
220V ile besleniyor.
Mikroskopun merceklerini çok beğendim.
Görüntü 0.7x barlow mercek takılı iken bile ortadan kenarlara doğru çok çok net.
Mikroskop ile ilgili tüm düşüncelerim şu an itibarı ile çok olumlu.
İki kişi eve zor taşıdık.
Çok ağır.
Birkaç foto daha ekleyeyim.
Elimde kamera olmadığı için mikroskoptan gördüğüm görüntülerini kaydedemedim maalesef.
31147 eklentisine bak31148 eklentisine bak31149 eklentisine bak31150 eklentisine bak31151 eklentisine bak31152 eklentisine bak31153 eklentisine bak
Ertel GSM.Nereden ve ne kadara aldiniz?
Düşündüğümden baya büyükmüş tutucusu! Çok oturaklı olur.
Şöyle birşey yapılabilir. Ayağı masanın kenarına koy, boom'u da masa boşluğuna ver. Böylece normalde masada hiç yer işgal etmesin. Sonra lazım olunca boom'u masa ortasına ilerlet
Uc bes bin lira verilip kenara atilacak mercekten cok daha iyi bir yatirim oldu bence.AmScope SM-4NTP mikroskopun montajını basit bir şekilde yaptım.
0.7x Barlow mercek, maksimum 15cm mesafeden netliyor.
Işığı ise LED. 1/3 ışık ayarında yetti.
Işık kuvvetli.
Işık için dimmer ayarı ve açma kapama düğmesi var.
220V ile besleniyor.
Mikroskopun merceklerini çok beğendim.
Görüntü 0.7x barlow mercek takılı iken bile ortadan kenarlara doğru çok çok net.
Mikroskop ile ilgili tüm düşüncelerim şu an itibarı ile çok olumlu.
İki kişi eve zor taşıdık.
Çok ağır.
Birkaç foto daha ekleyeyim.
Elimde kamera olmadığı için mikroskoptan gördüğüm görüntülerini kaydedemedim maalesef.
31147 eklentisine bak31148 eklentisine bak31149 eklentisine bak31150 eklentisine bak31151 eklentisine bak31152 eklentisine bak31153 eklentisine bak
Boom ne ki?Düşündüğümden baya büyükmüş tutucusu! Çok oturaklı olur.
Şöyle birşey yapılabilir. Ayağı masanın kenarına koy, boom'u da masa boşluğuna ver. Böylece normalde masada hiç yer işgal etmesin. Sonra lazım olunca boom'u masa ortasına ilerlet
Eğer 15 cm çalışma mesafesi yetmemeye başlarsa alırsın 0.5x barlowu.
Koruma lensine gerek yok. Onun amacı, lehim yaparken lehim dumanının merceği lekelememesi. Bu da ancak sürekli lehim yaparsan olacak birşey. Olmazsa bir tane fan koyarsın lehim yaparken, dumanı yana doğru üfler.