O T12 yakışmamış o masaya. V1 de kalmalıydı. V1.5 da Aixun almış olmalıydın.
JBC candır.Şu nasıl @Gokrtl
Jbc Cd-2Sqe Profesyonel Havya Lehim Istasyonu ( 2 Uç Hediyeli ) Fiyatları ve Özellikleri
Jbc Cd-2Sqe Profesyonel Havya Lehim Istasyonu ( 2 Uç Hediyeli ) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
İlk başta eli açık olduğunu bilsek T12 ye yönlendirmezdik
Valla ikisinide kullanmadığım için bilmiyorum. Artılarını eksilerini araştırmak lazım. T12 72w mesela. Benim aldığım Aixun 200w. Isınma anlamında ciddi fark var aralarında. JBC de muhtemelen daha hızlıdır.Yo sorun değil, kullanıyorum aslında memnunum, elde dursun.
Bu JBC yi alınca ne farkı olacak mesela?
Bozulana kadar kullanayım T12 yi.Valla ikisinide kullanmadığım için bilmiyorum. Artılarını eksilerini araştırmak lazım. T12 72w mesela. Benim aldığım Aixun 200w. Isınma anlamında ciddi fark var aralarında. JBC de muhtemelen daha hızlıdır.
JBC'nin C245 takılan versiyonu daha isabetli olur sanırım. Bu 40W'lıkmış. C245 takılanı sanırım 130W.Şu nasıl @Gokrtl
Jbc Cd-2Sqe Profesyonel Havya Lehim Istasyonu ( 2 Uç Hediyeli ) Fiyatları ve Özellikleri
Jbc Cd-2Sqe Profesyonel Havya Lehim Istasyonu ( 2 Uç Hediyeli ) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bende de D101 var cok memnunum.
Aslinda bu cok deneme yanilma sonucu bulunmus basarili aletler icin bir konu olsa yine wiki gibi harika olurdu. Ya da referans sayilabilecek knippex , wera , klein gibi urunler icin.30854 eklentisine bak
Yüzük sıkma pensesi geldi. Kıyaslama için Pa-09 ile yan yana koydum.
@taydin
Rigol 3021 için hangi yüzükleri ve kabloyu almak lazım?
Yağ ve su dayanımı nasıl?Bende de D101 var cok memnunum.
30854 eklentisine bak
@taydin
Hayırlı olsun. Yüksük sıkmak için şu tipte olanlar daha pratik gibi.30854 eklentisine bak
@taydin
phoneix contact işin en üst noktası daha iyisi yok.
1660 TL filan.Amazon Turkiye'de 1750 TL, sen kaca almistin acaba?
Nerede o kadar paraphoneix contact işin en üst noktası daha iyisi yok.
fiyat olarakta en tepelere oynuyor.