+1Bence 3. secenek
ben monitörün altına printer koydum göz hizam tam monitörün ortasına denk geliyor monitör ile aqramda da yaklaşık 60 cm mesafe var rahat ediyorum (ama ikinci bir monitör gerek)Duvara asarsam monitörün tam ortası ile masanın zemini arasındaki mesafe 40cm olacak.
Monitörün en üst noktası ile gözüm aynı hizada olmayacak. Monitörün en üst noktası göz hizamdan daha yukarıda olacak.
1. ve 2. rafın arası 35.cm, monitörün ayaksız yüksekliği 32.2 cm.
monitöre ne sıklıkla bakacaksınız o önemli henüz almamıs olsaydınız aklıma şoyle bir çözüm de geldi bir bilgisayar tamırcisinden monitörü sağlam anakart vs bozuk veya kullanılamayacak kadar eski bir laptp tedarik edip çinden universal ekran sürücüsü alıp bu sistemi monitöre çevirip raf altınaters montajlayabilirdiniz böylece kapaklı bir monitör olurdu
universal ekran sürücü pcb şeklinde olduğu için gümrükte takılabilir yanlız
Siglent Sdg2042X awgMasada skop ile kırar güç kaynağı arasındaki cihaz nedir? Awg diye tahmin ediyorum ama marka model okunmuyor.
profesyonel kullanımını ben de bilmiyorum ama tahminlerim şunlarTemel olarak işlevini biliyorum ama bu cihazın profesyonel kullanımda yeri tam olarak nedir? Yani sormak istediğim şu:
Çeşitli entegreler ile yapılan awg yada unit x model ₺4k - ₺5k fiyat aralığındaki bir cihazdan kullanım/fonksiyonellik/avantaj olarak farkı nedir? Daha önce bu tür bir cihaza dokunmadım. Bu yüzden böyle bir cihazın kullanımı ile ilgili bir bilgim yok.
Temel olarak işlevini biliyorum ama bu cihazın profesyonel kullanımda yeri tam olarak nedir? Yani sormak istediğim şu:
Çeşitli entegreler ile yapılan awg yada unit x model ₺4k - ₺5k fiyat aralığındaki bir cihazdan kullanım/fonksiyonellik/avantaj olarak farkı nedir? Daha önce bu tür bir cihaza dokunmadım. Bu yüzden böyle bir cihazın kullanımı ile ilgili bir bilgim yok.
Fiyatı ne kadar? "Aliexpress denmi aldınız..?
Asılca kopmuyorsa ve ya yuvasından çıkmıyorsa olmuştur. İçini göremeyince ancak bu kadar yorum.Penseleri bugün denedim.
Güç kaynakları için bir kaç kablo yapmaya çalıştım.
Olmuş mu?
31331 eklentisine bak
Sorun yok.Asılca kopmuyorsa ve ya yuvasından çıkmıyorsa olmuştur. İçini göremeyince ancak bu kadar yorum.