İş görmeme ihtimali varsa iade edeyim diyordum, sen kullan dediğine göre demek ki iş görürFlux'u kullan bakalım, belki iş görecek. Ama çakmaya benzemiyor, orijinal hissi veriyor bana
İş görmeme ihtimali varsa iade edeyim diyordum, sen kullan dediğine göre demek ki iş görür
İade etmek istiyorsan sen bilirsin. Memleketin halina bak yav, ürün çakma mı değil mi, tarihi geçti mi geçmedi mi, hem çakma hem tarihi geçik mi hepsini kafaya takmamız gerekiyor ...
İade etmekten ziyade bu şekilde iş görür mü görmez mi onu anlamaya çalışıyorum, bizim forumda son kullanım tarihi geçmiş krem flux tecrübesi olan birisi bilgi verirse sevinirim
Ne zaman aldın ama ?Şimdi benim flux'lara baktım. Birisi NC 559 diğeri RMA 223. İkisinde de tarih yok. Bir de "Made in China" yazıyor
Ne zaman aldın ama ?
Artık şimdi iki ucu dupont konnektör olan bir kablo yaparsın ve mikroskop aldında da durumu gösterirsin
Şimdi benim flux'lara baktım. Birisi NC 559 diğeri RMA 223. İkisinde de tarih yok. Bir de "Made in China" yazıyor
Senin alım tarihin çok eski değildir tahminen.Hiç hatırlamıyorum.
Kapağını açıp kullanayım mı diyorsun? Sertleşme yapıp sıkmamazlık yapmaz mı?
Kullanayım madem, ucuna uygun bir iğne mi almam mı gerek?Sonucta krem lehim icinde de flux var. Bu tecrubeme dayanarak eger sivi havaya maruz kalmiyorsa bence bir sikinti olusturmaz
Nasıl çözdün peki?İğneyi bulmak kolay değil. Ben baya takla attım kalın ve sivri olmayan iğne bulana kadar.