İnternetten sipariş verp teslimat olarak orası seçilebiliyor, ücretsiz.O zaman ücretsiz olarak kargoya para vermeden oradan alım gibi bir seçenek var mı?
İnternetten sipariş verp teslimat olarak orası seçilebiliyor, ücretsiz.O zaman ücretsiz olarak kargoya para vermeden oradan alım gibi bir seçenek var mı?
Ooo çok sevindim, teşekkür ederim.İnternetten sipariş verp teslimat olarak orası seçilebiliyor, ücretsiz.
Rica ederim, ama ben hiç Depo Teslim sipariş vermedim onu da belirteyim.Ooo çok sevindim, teşekkür ederim.
3d sonra cnc sonra lazer derken iş üçü bir arada snapmaker artisan a doğru gider. Forumda daha önce konusu geçmişti. Bende geçen haftalarda yurtdışı tedarikçisi bir arkadaştan 1 adet ve 10 adet olarak fiyat istedim. Çalışıp fiyat verecek. Mantıklı bir fiyat olursa alırım. Fakat tek çekincem daha önce hiç lazer, cnc router yada 3d yazıcı sahibi olmadım. Lazım oldukça dışarıya yaptırdım. Ürün iyi mi yoksa vasat mı, parasına değer mi mukayese edebilecek bir tecrübem yok. Videolardan bakarak değerlendirince başarılı olduğu sonucuna varıyorum.3d yazıcı alayım bir ara ne önerirsiniz?
Yanlışsa da sorun yok estafurullah, yine arayıp sormak lazım ama ben İstanbulda depo olduğu için oradan elden teslim diye hatırlıyordum.Rica ederim, ama ben hiç Depo Teslim sipariş vermedim onu da belirteyim.
Siz önce firmayı alıp bilgi alın en garantilisi o şekilde, belki İstanbul depo içindir teslimat, yanlış bir bilgi vermek istemem.
35735 eklentisine bak
Depo sadece İstanbul da görünüyormuş
Aşağıdakini görünce mantık yürüttüm sadece.
35734 eklentisine bak
Depo teslim yazmış ama neresi olduğu açıkça yazmalıydı, ben Gıda çarşısı diye biliyordum.
35736 eklentisine bak
Engineer PA-14 yokmuş ama sipariş verdim aşağıdaki vardı set olarak almıştım onunla karıştırdım heraldeEngineer PA-09 ve PA-14, ikisini de sürekli kullanıyorum. Birisi konnektör yapmak için diğeri kablo soymak için.
Kumpas uygundur. İstersen biraz daha pahalıya dijitalini de alabilirsin. Hata oranı biraz daha düşüktür. Bende var bu model yıllardır sorunsuz kullanıyorum.
35748 eklentisine bak
Insize'larin cakmalari var. Dolayisi ile ucuz diye kaziklanabilirsin.
Son aldigim 300mm lik kumpas Insize marka. Ankara Ostim'de aldigim magazada duvarlarda Insize afisleri var ve Insize envai cesit olcum alet de satiyor.
Saticiya Insize almak istiyorum fakat cakma olmasin diye ozellikle belirttim.
Yetkili satici olduklarini soylediler kampanya da oldugunu soyledi bende gozum kapali aldim ve kumpasimdan cok memnunum.
Belgeleri icinden cikan bir karekodla urunu kayit ettiriyorsunuz. Karekodu telefona okuttugumda bir sex sitesine yonlendirildim.
Elimdeki alet cakma mi orjinal mi bilmiyorum. Muhtemelen orjinal insize ise karekod okutulunca sex sitesine yonlendirmez.
Flux geldi üzerinde son kullanım tarihi 2021 yazıyor, acaba sıkıntı olur mu?Şu plastik şırınga aparatını da bulmaya çalış. Bence en kullanışlı flux ittirici bu.
35695 eklentisine bak
Raf ömrü olan malzemedir. 3 yıl geçmiş, siz karar verinFlux geldi üzerinde son kullanım tarihi 2021 yazıyor, acaba sıkıntı olur mu?
Dijital olan Mitutoyo lar 10.000 TL üstü.Mekanik Mitutoyo kullanıyorum, memnunum. Ancak sürekli kullansam kesinlikle dijital olanı tercihim olurdu.