3d yazıcı alayım bir ara ne önerirsiniz?Bu arada 3B yazıcısı olanlar için belirteyim, yukarıdaki plastik levyeli aparatın birçok STL dosyası bulunabiliyor gibi duruyor
"flux dispenser 3d print" diye aratabilirsiniz.
3d yazıcı alayım bir ara ne önerirsiniz?Bu arada 3B yazıcısı olanlar için belirteyim, yukarıdaki plastik levyeli aparatın birçok STL dosyası bulunabiliyor gibi duruyor
"flux dispenser 3d print" diye aratabilirsiniz.
Ha iyi yer acildiysa sorun yok , o zaman ilk tavsiyemi veriyorum, semih abinin aldigindan al, manyak guzel basmis.Son halini paylaşacam masamın düzenleme yaptım
Şu mu ?Bir de dupont konnektör plastik muhafaza pinleri alabilirsin. Bende 1 - 8 pinli bütün seri var, sürekli sağa sola konnektörlü kablo yapmam gerekiyor.
Özdisan da göremeyince bunu aldım.Evet özdisan'da var her çeşidi. Olmayanı da getiriyorlar.
Üstte paylaştığım sette var zaten hepsi, tekrar almaya gerek var mı?PA-09 un da var. Bir de değişik renklerde 0.25 mm2 çok damarlı kablo, değişik ölçülerde de pin header alırsan, artık her türlü konnektör ve kablo yaparsın. Kıytırık krokodillerle risk alacağına çok sağlam bağlantı yapmış olursun.
Bunlar değil mi?Pin header ve kablo göremiyorum o resimde
Nasıl ya satış var mı? Ben sadece orayı ofis sanıyordum İstanbul karaköydeki gibiÖzdisan Gıda çarşısı mağazasına gidip alırım artık kalanları
Teslimat varNasıl ya satış var mı? Ben sadece orayı ofis sanıyordum İstanbul karaköydeki gibi
O zaman ücretsiz olarak kargoya para vermeden oradan alım gibi bir seçenek var mı?Teslimat var