Yazdıklarımla ilgili olarak şunu netleştireyim. İstasyon güçleri zaten aynı.Bu iki istasyonun gücü aynı diyorlar, kafam çok karıştı, bilinen yabancı sitelerde, ve bu forumda inceleme yapan @Sercan isimli üye S modeli için 40W, B modeli içinde 130W yazmıştı aldığı ürünün incelemesinde, internet sitelerinde de S modeli için de 40Watt yazmışlar.
Yazdıklarımla ilgili olarak şunu netleştireyim. İstasyon güçleri zaten aynı.
Nerede yazmışım hatırlamıyorum, ama orada bahsi geçen güçler, "tool" dedikleri, yani takılan uçları kast ediyor olmalı. Bunu JBC'nin aşağıdaki sayfalarda açıkça "Peak Power (Tool)" diye görebilirsiniz.
S ve B kodları üniteyi değil kombinasyonu ifade ediyor
Burada önemli bir detay vereyim. JBC bu kategoride 2B ve 2S olmak üzere iki farklı model sunuyor. S modeli ince işçilikler için düşük güçte (40 W) çaışıyor ve tutacak tipi T210. Benim aldığım B modeli ise 130 W gücünde ve T245 tutacak ile geliyor. Aslında T210 tutacağı alıp bu cihaza bağlayabiliyoruz. Dolayısı ile hassas işler için uygun uçları rahatlıkla çalıştırıyor. Fakat S modeline T245 takarsak kaba işler için uygun uçları ısıtırken zorlanacaktır... Lafın özü giriş seviyesi bir JBC alacak olursanız B modeline yönelmenizde fayda var.
Tavsiyen için teşekkür ederimAlınan ürünün faturasını bile kavga dövüş verilen bir memlekette, "3 ay sonra dahi ürünümü değiştirdiler" diye andığınız bir firmanın sözüne güvenmenizi tavsiye ederim. Sözünün ve ürününün arkasında duran güvenilir firma çok fazla kalmadı. Durumu "Arabın yağ bulmasına" çevirmemek lazım..
Daha önceki ürün İnceleme yazınız da aşağıda ve yukarıdakinden farklı ifadeler içeriyor.
Kesin bir bilginiz yoksa aşağıdaki gibi net fadeler kullanmamanızı öneririm. Zira Fİrma ve müşteri ilişkilerini de etkiliyor.
Tavsiyen için teşekkür ederim
Firma sahibinin de isteği üzerine açtıım konuyu.
Neyin ne olduğunun farkında olmasam ona göre yazardım yazımı emin ol, firma ile ilgili yazdıklarım gayet açık ve net herkes anladı.
Arapla işi olan düşünsün.
Forumda sayfalarca iyi niyetli konu açıp, incelemeler yapıp yayınlıyorum. Satır arasında da bir bölümü hatalı ifade etmişim.
Teşekkürünü zaten beklemiyorum da, yazdıklarıma istinaden bir iş yapıyorsan, seni çelişkide bırakıyorsa, bana uygun bir dille sorabilirdin. Ben buradayken, sormadan, öğrenmeden adımı etiketleyerek tutumlarının dayanağı olarak beni gösteremezsin.
Dahası, üretici firma doğrusunu yazmış, açıp okusaydın. Eminim @T&M de sattığı ürünü detaylıca açıklamıştır.
Bunca bilgi ve açıklamaya rağmen, @T&M 'nin tutumunu tahmin edebiliyorum. Bunun kıymetini bilmek lazım. Sen çok yanlış yerden anlıyorsun. "Arabın yağı bulması" buradaki "kıymetli bir şeyin ele geçmesinde hoyratça kullanılmasına" bir göndermeydi.
Benim eksikliğini hissettiklerimle, senin hissettiklerin aynı değil. O yüzden bu göndermede kimsenin arapla işi olabileceği aklıma gelmemışti. Allah herkesin gönlüne göre versin...
Ben sende teşekkür edecek erdeme hiç denk gelmedim. Aksine, aldığın ürünün faturasını göndermediği için açtığın konuda sana destek olduk; konunun başlığını ve içeriğini manipüle ettin, destek olan herkes gibi beni de yüzüstü bıraktın. Sanki biz bir tarafmışız da sen başka bir tarafmışsın gibi kala kaldık.Ben gerekli durumlarda teşekkür etmesini de bilirim, ediyorumda. Açtığım konuya provakatif cevaplar vermeseydin ben de sana üstteki yazıları yazma gereği duymayacaktım, ortam da gerilmeyecekti.
Altı üstü T210 ve T245 farkını sordum, sen konuyu nerelere getirdin, laf dokundurup konuyu farklı yerlere çekip ortamı gerginleştiriyorsun cevap verilince de aynı yaklaşımın artarak devam ediyor, tarzın mı böyle anlamadım.
İnsanın fikri neyze zikri de odur derler, her şeyi kendisinin anladığını zannedip, karşıdakinin farklı bir şey anladığını sanmak ta tuhaf bir durum
Firma sorunu çözmüş, sen istiyorsun ki firma yerin dibine girsin batsın gitsin, karşı firma ile alıp veremediğin mi var? Benim için konu kapandı ama senin için kapanmamış daha. Takıntın mı var? Defalarca teşekkür ettim o konuda bana destek olanlara orayı da iyi oku.Ben sende teşekkür edecek erdeme hiç denk gelmedim. Aksine, aldığın ürünün faturasını göndermediği için açtığın konuda sana destek olduk; konunun başlığını ve içeriğini manipüle ettin, destek olan herkes gibi beni de yüzüstü bıraktın. Sanki biz bir tarafmışız da sen başka bir tarafmışsın gibi kala kaldık.
Ta ki FR-301 aradığımı görüp sendeki FR-301 i bana satarsın belki mantığıyla açtığım konuya cevap yazana kadar.Dolayısıyla o günden beri yazdığın mesajların hiçbirine cevap vermedim, vermeye de niyetim yoktu.
Firma ile aramızda geçen bizi ilgilendirir, firmanın işine gelmiyorsa ürününü satmaz, kimse zorla ürün sattırmıyor, 2-3 kere git gel mevzusu için de bilmediğin bazı şeyler olduğu için konuyu çok deşme, bilmediğin konular hakkında da ahkam kesme. Firma ile sıkıntım olmadığını zaten söyledim iyi oku, boyundan büyük laflar ediyorsun, sen firmaya iyilik değil kötülük yapıyorsun şu an.Şimdi de yanılmamışım, bu firmanın iyi niyetine istinaden 1 değil, 2 değil, 3 kez değil, defalarca sıfır ürünü değiştirmişsin. Buna kısmen gerekçe olarak bir de benim adımı geçiriyorsun, yetmiyor, burada da etiketliyorsun.
Utanması gereken sensin, lafı geveleyip duran da sensin, 11 sayfa sessiz sedasız ilerleyen bu konuyu manipule provoke eden de sensin, klavye arkasına geçip ahkam kesme, kendini üstün ırk filan mı sandın hayırdır?Senin tiynetin bundan ibaret, onu anladım da kullandığım deyimden çıkardığın anlamdan da utanmamışsın. Hâlâ provokatif falan filan diye laf geveliyorsun.
Kendini bir şey mi sanıyorsun hala anlamadım, sen kimsin? Yanlış bilgi veriyorsun, hem onu okuyanları yanıltıyorsun artık kaç kişiyse bu, hem de firma ile müşteriyi karşı karşıya getir, sonra alıntı yapılınca da gücüne gitsin ver meşelerimi diye oyun bozanlık yap, emin olmadığın bir şeyi yazmayacaksın, net.Neyse, bundan sonra benim adımı herhangi bir şekilde, herhangi bir yerde anma. Benim yazdıklarım senin gibiler için uygun değil
Bu ne demek şimdi? Sana bir kaç şey yazarım da buna değmeyeceği için bence sen bir psikoloğa gidip kendine bir baktır.Benim yazdıklarım senin gibiler için uygun değil
5 haneli fiyatlar artık kesmiyor sanırımİzmir e dönüşte hobi masama eklemeyi düşündüğüm bir kaç şey daha var, önerileriniz ne olabilir?
Spektrum Analizör
12bit Osiloskop
Masaüstü LCR METRE
3D Yazıcı
5 sıfırlı rakamlar artık kesmiyor sanırım
Bu yine ucuzmuşEvet Siglent'in en ucuz SA/VNA combo cihazı (1.5 GHz) 1350 Avro ...
36064 eklentisine bakSVA1000X Spectrum & Vector Network Analyzer - Siglent
The SIGLENT SVA1000X series spectrum & vector network analyzers are powerful and flexible tools for RF signal and network analysis.With a frequency range up-to 7.5 GHz, the analyzer delivers reliable automatic measurements and multiple modes of operation: the base model is a spectrum analyzer...www.siglenteu.com