Merhaba sayın Sercan şu sıralar yoğunluktan forum a bakamadım ama bir ara bu cihaza yöneleceğim eğer bir şey lazım olursa size haber veririm sanırım yüksek voltaj almış cihaz bu nedenle pek umudum yok kaldırdım duruyor öyle ilginiz için teşekkür ederim selamlarBu cihazın aynından bende de var. Hurdadan gelmişti. Cihaz çalışmıyor, parça lazım olursa gönderebilirim.
15668 eklentisine bak
konuyu uyandırmış gibi olacağım ama.6071 eklentisine bak
Bu resmi buldum internetten. Burası component ve tv ağırlıklı ama hurda fiyatına... Burda. 5-10tl gibi bir paraya 2000 adet diktörtgen led almıştım. Oda bir köşede duruyor. Ölmeden önce spectrum analizör yapacam.
hurdacı cavit televizyon canavarıEvet ama cavit mi cevat mı bilmiyorum
Karşı duvarada raflar ve çekmeceler eklenince süper olucak herhaldeHurdalıktan değil de sarı siteden denk geldi. Aradığım ölçülerde 180cm x 85cm bir masa buldum. 200₺ 'ye aldım. Çalışma alanım ferahladı. Üzerinde rötuş ile görmezden gelinebilecek düzeye getirebileceğim bir kaç çizik var ama bence fiyat / performans olarak güzel oldu. Ayrıca bir kaç havya yanığı izi de var. Benden önceki sahibi de bu amaçla kullanmış sanırım.
Çalısma sonunda masadan ayrılırken dağınık olarak gidiliyorsa o sorun bence Yoksa dağıtmak gayet normal .Sadece 1 adet vida değiştireceğimde bile şu hale gelen masamı kınıyorum. Aslında hiçmi hiç dağınık değilimdir. ( Resim temsili benim atölye değil )
18720 eklentisine bak