İlginç, Komik ve Tuhaf tasarımlar

FB_IMG_1612801567792.jpg
 
Ya elektrik olmasaydı?

 
Hmm çorap tehlikesi varmış :cheeky4: Nede olsa Çin malı, bir yerden pislik yapacak sana ...
 
Ben anlamadım çorap mevzusunu?
 
Ama orada yanlışlıka çorap yazılmamış ki çorap sock diye yazılır .Shock doğru yazılışı
 

Düşen mekiğin kime faydası olduysa artık. Tüm dünya mazlumları size müteşekkir...

Emek verip bir şeyler geliştirirken dikkat olun. Radara girerseniz cıvatalarınız gevşer! :cheeky5:

Yeminli filan anlatıyor! Tövbe estağfurullah. Challenger'ı bilmem ama benim cıvatalar gevşedi gül gül sinirlerim bozuldu. :D

 

Düşen mekiğin kime faydası olduysa artık. Tüm dünya mazlumları size müteşekkir...

Emek verip bir şeyler geliştirirken dikkat olun. Radara girerseniz cıvatalarınız gevşer! :cheeky5:

Yeminli filan anlatıyor! Tövbe estağfurullah. Challenger'ı bilmem ama benim cıvatalar gevşedi gül gül sinirlerim bozuldu. :D


Tüh S400 lerde Ruslar kazıklamış bizi. Bunların etkili menzili en az 8000 km, etkili irtifa yüzlerce kilometre, üstelik 2.5 milyar dolardan çok daha ucuz fiyata da çalışırlardı :mad:
 
Eee herşey karşılıklı. Eğer toplumun büyük bir kısmının ortalama dini bilgisi "Fatiha suresini bilmiyorum ama Elhamı biliyorum" seviyesinde olursa böyle cemaatin (Cemaat in diğer anlamı topluluk demektir) böyle "Alimleri" olur.
 
Teknik konuların konuşulması gereken soru-cevap sitelerinde insanların inançları ile alay eden, rencide eden paylaşımlar yapılması hiç hoş olmamış.

Bir üye daha kaybettiniz.

Sözde cami görevlileri artık insanları Allah'ın mescidlerinden alıkoyuyorlar.

Fırka mitingleri, sosyete düğünleri hınca hınç dolu iken sözde cami görevlileri Cuma günleri insanları dışarı çıkarıyorlar.

Geçenlerde bir Cuma günü, dışarıda kalmış yaşlı bir amca maskeyi gözüne geçirmiş. Artık ağlıyor muydu bilemiyorum.

Ben bu anı, insanımıza yapılan bu zulümü, eziyeti hayat boyu unutmayacağım.

Bakın Cenab-ı Allah (c.c) Kur'an-ı Kerim'de En'am Suresinde ne buyuruyor.

5 - Hak, kendilerine gelince onu yalanladılar. Alaya aldıkları şeyin haberi yakında kendilerine gelecektir.

6 - Kendilerinden önce nice nesilleri helak ettiğimizi görmediler mi? Yeryüzünde size vermediğimiz imkanları onlara vermiştik. Onlara gökten bol bol yağmur indirmiş, altlarından ırmaklar akıtmıştık. Fakat onları günahlarından dolayı helak ettik. Ve kendilerinden sonra başka bir nesil yarattık.
 
Paylaşımcı ya rahatsızlığınızı belirttiniz mi? Yada mesajı raporladınız mı?
Bir kişinin mesajına istinaden koca foruma sırtınızı dönmek ne kadar doğru? Herkes gitmekte özgürdür ama doğru olan önce yanlışı düzeltmeye çalışmak değil midir?
 
Teknik konuların konuşulması gereken soru-cevap sitelerinde insanların inançları ile alay eden, rencide eden paylaşımlar yapılması hiç hoş olmamış.

İslam hak din olup, sahibi ve koruyucusu Allah'tır!

İnanır ya da inanmasın, kimsenin dinde yer alan kavramları (cemaat gibi) böyle yalan yanlış gölgelemeye hakkı yok. Bu noktada tepkini paylaşana (bana) yöneltip, bu videoda konuşma yapana ses çıkartmaman garip kaçıyor...

Günlerdir aşı ile ilgili her türlü bilgeliği sergiliyorsun kimse (hatta içimizdeki hekim dahil) sana "hoş" ya da "değil" gibi bir tutum sergilemedi. Maşallah sen hepimize her konuda ayar verip, işine gelmeyince "teknik konular" diye yan çiziyorsun. Aşı da mı mekatronik ile ilgili teknik bir konuydu? Bütün üyeliğin boyunca gönderdiğin 9 mesajının neredeyse tamamı aşı ile ilgili, biri de bu. Buna rağmen gene de paylaşımlarına hoş ya da değil ya da bunlar teknik konular değil gibi bir tutum sergilenmiyor...

Din hepimiz için. İnanıyorum diyen tekelinde sanamaz! Öyle olsa, kedilere fısıldayan Adnan Oktar'da aynı beyanda bulunuyor...

Burada uzay mekiğinin düşmesi ile ilgili ahmak ve bir o kadar komik bir yalan var, gülmek için açılmış bu bölümde paylaşıyoruz. Eyüp İmam Hatip lisesinden mezunum ve o dönemin ağır mağduruyum. Bunların ciğerini bilirim, bu durumun bana katabileceği bir dünya fırsat oldu, çok şükür irademi hiç birine teslim etmedim. İnancım ile alay edecek kadar ahmak da değilim. Buradaki komediye gülmüyorsan, konuyu saptırma gayretine girme.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,656
Mesajlar
97,295
Üyeler
2,438
Son üye
İbrahimSönmez

Son kaynaklar

Son profil mesajları

cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Kesici/Spindle hızı hesaplamak için SpreadSheet UDF'leri kullanın, hesap makinesi çok eski kalan bir yöntem :)
Dr. Bülent Başaran,
Elektrik ve Elektronik Mühendisi
Yonga Tasarım Özdevinimcisi
Üç güzel "çocuk" babası
Ortahisar/Ürgüp/Konya/Ankara/Pittsburgh/San Francisco/Atlanta/Alaçatı/Taşucu...

Back
Top