Hollanda da işçi alımı var. İngilizcem olsa bir dakika durmayacam.Şansım çok küçük olsa'da belki hollanda.
Hollanda da işçi alımı var. İngilizcem olsa bir dakika durmayacam.Şansım çok küçük olsa'da belki hollanda.
Burda philps'de ses sistemlerinde çalışmış bi hollandalı abi vardı hatta sende yazmıştın onun yorumun altında.Gürcistan'da muhtemelen almazsın. Ama ABD firmasında veya Almanya, Fransa, İngiltere, Hollanda gibi ülkelerde alırsın. Zaten belli yüksek teknoloji ürünleri hangi ülkelerden çıkıyor, oralara gitmek lazım.
Hocaların çoğu sıkıya gelemeyip akademisyenliği seçen insanlar gibi geliyor bana. Ben de Kocaeli ünv. endüstri müh. okudum. Birkaç hocamız bölgedeki fabrikalarda projelerde danışmanlık yapar ve öğrencileri de dahil ederdi, malesef bazıları makul soruları meydan okuma gibi görüp tepki gösterirdi ve çoğunun verdiği ders sudoku çözmeyi öğretir gibiydi, öğrenci çalışma ortamında neyle karşılaşacağına dair ipucu bile alamaz bunlardan.25 yıllık Mühendisim Mesleki bilgimin %80'ninden fazlasını Teknik lisede aldım Üniversitede teoriye boğulduk. Hatta bir anımı da yeri gelmişken anlatayım;
Sene 1996 Kocaeli Üniversitesi Devre sentezi dersi Hocamız Oya DEMİRER hanımefendi. Parmağımı kaldırıp sordum hocam birsürü devre çözümü yapıyoruz bunlar neyin parçası ileride nerede kullanacağız dedim. Cevap veremedi ve çık dışarı ukala diye bağırdı, çıktım 70'den aşağı notu olmayan ben bu uyduruk dersi alttan aldım. Bir kaç iyi üniversite hariç üniversitelerimizin çoğunluğunda eğitim kalitesi maalesef iyi değil.
Telefondan kafalarını kaldırıp hayal kurmuyorlar, bir şeyle uğramıyorlar ki...Gördüğüm yeni nesilin %90'ından fazlasında meslek sevgisi yok mesleğe ilgi yok, Durum içler acısı.
Herkes te (ben dahil) Kocaeli de okumuş yaw
Bende dışarıdayım abi İzmir.Gene herkesin dışında kaldım. Ne adamım ben yaa..
Bende dışarıdayım abi İzmir.
Biliyorum abi yav.Dışarı derken başka anlamda kullanmıştım.
Ama Kocaeli benim için farklı bir yer ilginçtir ki hiç alakam olmasa da hayatıma değişik yön veren bir il.Biliyorum abi yav.
Hem kocaelideki okullar güzel olmuyor
Tekirdağ dönüşü kocaeli civarlarında eşim nerdesin diye mesaj atmıştı ben de elimin resmini çekip göndermiştim.Dünyanın merkezi mi manyetik alan mı var kara delik mi var bilmiyorum.
Vallahi helal olsun ayakta alkışlıyorumPakistanlılar kazanda kaynar su ile dağıtım trafosu tamir ediyor. Tahmin edileceği üzere, güvenlik önlemleri sıfır. Valla bu adamların neredeyse sıfır imkanla çıkardıkları işler inanılmaz. Eğer dünyada bir nükleer savaş çıkıp bütün endüstri ve sanayi yok olursa, ayakta kalacak tek ülke Pakistan olur herhalde