Kaliteli ve Sessiz Klavye Fare Önerisi

Taçsız Kral Pele

Aktif Üye
Arkadaşlar, uzun süredir Logitech ürünleri kullanıyorum ve memnunum. Fakat klavyeme su gitmesiyle kendisi baya takılıyor.
Sessiz ve sorunsuz klavye fare önerilerimizi yapabilir miyiz bu başlık altında.
Kablosuz olması tercihim olacaktır, sizler neler kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz acaba?

Logitech K360.
Bunun Türkçe'si var ama hala satılıyormu bilemiyorum.
Sessiz, kablosuz, 2 adet AA pili çok uzun süre dayanıyor ve çok sağlam.
Benim küçük kızım bunu defalarca yere çarptı, takla attırdı, düşürdü ama ne bir tuşu düştü, ne de işlevlerinde bir eksiklik var, ne de kırıldı ya da çatladı, ben kesin bozulmuştur dedim ama aktif kullanmaya başladım, sağlam yani :D
1728170768440.png

Son düzenleme:
Fare olarakta bende bu var. İlk başlarda alçak yapısından dolayı alışmakta zorlandı parmaklarım ama şu an sıkıntı yok.
Üstteki klavyenin Unify alıcısı ile sorunsuz çalışıyor. Bu farenin siyahı da satılıyor. 1 adet AA pil ile çalışıyor. Pili çok uzun süre dayanıyor.
Bana beyaz fare daha şirin geldi, Laboratuvar faresi gibi :katil2:
Logitech M350 Pebble
1728170982551.png

Son düzenleme:
Mekanik kullan abi, hayatin tadini cikar :gulus2:

Benim diğer masada kasanın yanında kablolu Cherry MX Blue tuşlu Cooler Master klavyem ve kablolu mouse var.
Kablosuzları mecburen cihazların olduğu masada kullanıyorum çünkü kasa ile arasında mesafe var.

Hangisi daha zevkli Dogan abi?

Logitech K360 senelerce kullandım. Belli süre sonra klavye mahkeme dakdilalarına döndü. Sağlam mı sağlam, işini yapıyor mu fazlasıyla ama bu ses olayı beni mahvetti. Sözleşme vs. yazıyorum, odaklanmam lazım gecenin bir yarısı takır tukur hanım kızıyor :D

Dolayısı ile mekanik klavye benim için imkansız.

Logitech M350 buna benzer fareleri teknosada falan denedim, bana hiç uygun gelmedi. Eller koca koca benim, minnacık bu fare 3 güne el kanseri olmama neden olur.

Sanırım ben çok ağlıyorum. Seve seve 10k verip şu ikiliyi alacaz sanırım :(

633ae2a447fbe951c028d332-logitech-mx-master-3s-mouse-kinerja.jpg

mx-keys-s-keyboard-top-view-graphite-us.png

Bende MK295 setini kullanıyorum. Klavye ve fare tuşları gayet sessiz. Yukarıda büyük fareleri sevdiğinizi söylemiştiniz, setdeki fare biraz küçük gelebilir, fakat alışılabilir, çok hafif bir fare.

@Taçsız Kral Pele bende MX serisi klavye ve fare var. 2 seneden uzun zamandır kullanıyorum ve memnunum. Galiba bir üst versiyonları da çıktı.

Bunların özelliği 3 cihaza aynı anda bağlanıp, üzerindeki tuşlar ile cihazlar arasında geçiş yapabiliyorsun. Yeni tek bir klavye ve fare ile 3 cihazı kumanda edebiliyorsun. Fiyatları da o yüzden pahalı.

Tek cihaza bağlanan versiyonları da var onlar biraz daha bütçe dostu.

20241006_193854.jpg
20241006_194204.jpg

Siperiş verildi, pad ile birlikte 8k'ya mal oldu. Bakalım başımız göğe erecek mi :)

Sessiz ve büyük eller için rahat klavye mi lazım:
Steelseries APEX 3

Logitechler yanında halt etmiş derim.

Eğer profesyonel çalışıyor ve uzun süreler fare kullanıyorsunuz size şiddetle tavsiyem "Dikey Fare" almanız.

Karpal tünel sendromundan kendinizi korumuş olur ve ergonomik rahatlığa kavuşursunuz.

@Hakan78 bana kablosuz sessiz klavye lazım dedim, pavyon ışıklı traktör sesli klavye öneriyorsun, hanımla başımı belaya sokacaksın :))
Mekanik klavye istesem direkt Logitech MX Mechanical alırdım.

Ev e is getirme diye bos a demiyorlar abi

O zaman boyle yapacan abi :gulus2:

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,950
Üyeler
2,822
Son üye
lalemasall

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back