Kaliteli ve Sessiz Klavye Fare Önerisi

Sessiz fare deyince akla logipop gelir.
1728332486217.png
1728332526346.png
1728332619996.png

LogiPop Emoji
Ancak sadece bluetooth haberleşme ile 3 ayrı kanaldan 3 ayrı cihaza bağlanabilir.
Dongle kullanmaz.
Pil ömrü çok uzundur asla ses duyamazsınız.
Buna ait birde klavye yakaladınızmı mesele kalmaz.

1728332820336.png
1728332864076.png

Numerik pad eksik olmasa harika idi.
Pop Klavye

Klavye dediğin böyle olur, bastın mı takır tukur ses gelir. Klavyeye vurduğun belli olur. Her tuşun rengi ayrı ayarlanır. Canın sıkılınca, yumruklayınca hayatta kalabilir.

IMG_20241008_062153.jpg

Akşamki oyun turnuvasından çekirdek parçaları aralarda :cheeky1: kahve bile döktüm. Şimdi söküp küvette yıkıycam. Su altında çalışır. Masayı da küvete atıp yıkayabilsem veya hortumla girişsem ne güzel olurdu beee. Gürültü mü oldu, kulaklara tıkaması için şikayet edene pamuk verilir, veya ANC özellikli kulaklıklar kulağa takılır ve uyku getirecek bir ses dosyası döngüye alınır.

MX'lerim geldi :)
Şu an bu yazıyı orada yazıyorum, gerçekten çok farklıymış, hele fare süper öneririm :)

Karakterler bile farkli gozukuyordur simdi abi gozune :gulus2: gule gule kullanin

Gece fareyle birlikte uyuyorum o derece :D
Fare inanılmaz güzel, iki roll olması excelde büyük fayda sağlıyor, biri X eksenin diğeri Y ekseninde kaydırıyor. Bileğime de tam oturdu misss...

Günün birinde fare sahibi olmanın bir mecburiyet olacağını hatta bunun için ücret ödeyeceğimizi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. :katil1:

Önce beyazından aldım, ellerim acayip terler, sarardı, temizlerken plastiği silgi gibi aşınıp gidiyor. Sonra siyahı aldım, sararma gözükmüyor, az daha uzun dayanır. Ele iyi oturuyor ama bunun plastiği terle temas edecek diye düşün be üretici.
1728888145502.jpeg

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,950
Üyeler
2,822
Son üye
lalemasall

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back