LogiPop Emoji
Ancak sadece bluetooth haberleşme ile 3 ayrı kanaldan 3 ayrı cihaza bağlanabilir.
Dongle kullanmaz.
Pil ömrü çok uzundur asla ses duyamazsınız.
Buna ait birde klavye yakaladınızmı mesele kalmaz.
Klavye dediğin böyle olur, bastın mı takır tukur ses gelir. Klavyeye vurduğun belli olur. Her tuşun rengi ayrı ayarlanır. Canın sıkılınca, yumruklayınca hayatta kalabilir.
Akşamki oyun turnuvasından çekirdek parçaları aralarda kahve bile döktüm. Şimdi söküp küvette yıkıycam. Su altında çalışır. Masayı da küvete atıp yıkayabilsem veya hortumla girişsem ne güzel olurdu beee. Gürültü mü oldu, kulaklara tıkaması için şikayet edene pamuk verilir, veya ANC özellikli kulaklıklar kulağa takılır ve uyku getirecek bir ses dosyası döngüye alınır.
Gece fareyle birlikte uyuyorum o derece
Fare inanılmaz güzel, iki roll olması excelde büyük fayda sağlıyor, biri X eksenin diğeri Y ekseninde kaydırıyor. Bileğime de tam oturdu misss...
Önce beyazından aldım, ellerim acayip terler, sarardı, temizlerken plastiği silgi gibi aşınıp gidiyor. Sonra siyahı aldım, sararma gözükmüyor, az daha uzun dayanır. Ele iyi oturuyor ama bunun plastiği terle temas edecek diye düşün be üretici.