Karıştırma Cihazı (Rocker)

Sen şu yana yatmalı olanı yapıyorsun o zaman. O biraz tehlikeli bence. Hatta benim örnek attığım dahi tehlikeli. Evet daha az kullanışlı ve etkili olacaktır ama ev şartları için sadece vibrasyon yapacan bir sistem kullanmak daha mantıklı olacaktır.
Vibrasyon yapmak da mantıklı. O da başka bir proje olsun. Zamanı gelince yaparız.
Yaptığım her şeyde önce güvenliği düşünürüm abi. Mesela asit için kullanmaya kesin karar verirsem küçük bir su deposu yapacağım ve belirlediğim dakika bittiğinde ufak pompa ile bu suyu depodan asitin içine aktaracağım. Asit yeteri kadar seyreldiğinde döküldüğü yeri fazla etkilemez diye düşünüyorum. Ayrıca Asitin bulunacağı kabı sızdırmaz kapaklı bir şey seçerim, böylece olurda devrilirse yada çok fazla yan yatarsa daha korunaklı olur. Hatta küvet tarzı bir sistemle işlem bittiğinde asiti otomatik olarak bir depoya bile boşaltmayı düşündüm ama giderin sızdırmazlık olayını kafamda oturtamadım :)

Bu işlere giriştiğimde ilk defa o gazı soluduğumdan beri balkonda yapıyorum o işi.
Eğer dışarıda hiç rüzgar yoksa 12x12 fan kullanıyorum. İşim bitince kaba su doldurup seyreltiyorum, sonra klozete döküp içindeki suyla iyice seyreltiyorum, üstüne de sifonu çekince kalanı logardaki haşeratlara bile zarar vermiyordur herhalde. :)

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,948
Üyeler
2,822
Son üye
lalemasall

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back