Kedi tirnak makasindan kablo acacagi.

Benim favorim ağ pensesi, yanındaki küçük soyucuyu birkaç kere denemek için kullandım sonra kayboluyor zaten, işim olmadığında elime ayağıma dolaşıyor lazım olduğunda ortada yok :katil2: 0,50 lik ve 0,75 kabloda bile kullanıyorum genelde cat kablolar kullandığım için set olarak alıyorum hem yedek oluyor hemde daha uyguna geliyor. Sonra ise lazım oldukça soy soy dur cat5 benden çok çekiyor yeterki elime geçmesin nerede ince kablo lazım olsa kes soy tak :) normalde camper teli olması gerekiyor ama pahalı bende cat5 veya cat6 alıyorum içinde 8 tane kablo var ikili grupla 4 tane haliyle 4 kat daha fazla kablo almış oluyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-27 173805.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-12-27 173805.jpg
    34.3 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
düz bıçaklılardan ben performans alamadım. bu bachoyu elimdeki çok ince kabloları açmak için almıştım. yankeski, diğer ayarlı kablo açacakları hep iç telleri koparıyordu. bu bacho tertemiz açıyor.

Valla bende üç harfli markette kadın cımbıslarına bakıyordum geçen gün :) Fonksiyonel bir aparat olur mu diye :)

Bahco'nun kablo siyiricisina benzer bi ürün izeltaş'ta da var. Elektromekanik kablo siyirici diye geciyor. Kullanmadigim icin tecrube paylasamiyorum.

Forum istatistikleri

Konular
8,714
Üyeler
3,478
Son üye
Aksin

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back