kendimi nasıl geliştirebilirim

korfez

Üye
Merhabalar 11.sınıfım elektrik-elektronik/bakım onarım okuyorum kendimi geliştirmek çok istiyorum nasıl geliştirebilirim?

Merhaba, kendini geliştirmek için öncelikle meraklı olman lazım. Eğer meraklı bir insan değilsen olmaz, çünkü o durumda bir şeyler yapma isteği de olmaz.

Eğer meraklı isen, zaten sürekli olarak bir şeyleri kurcalıyorsundur, bozuk olan cihazları tamir etmeye çalışıyorsundur. Tamir edersen mutlu oluyor ve bir sonraki çalışma için motive oluyorsundur, tamir edemediysen de yaptığın hatalar sende bir tecrübe olarak kalıyordur.

Her şey meraklı olmakla başlar.

Merhabalar 11.sınıfım elektrik-elektronik/bakım onarım okuyorum kendimi geliştirmek çok istiyorum nasıl geliştirebilirim?
Okul dışındaki zamanını alanınla ilgili sahada çalışarak pratiğini geliştirebilirsin.
Kendi kendine halletmek, işlem yapmak, öğrenmek zor iştir.
Ama zaten işin yapıldığı bir sistemde yer alırsan amerikayı yeniden keşfetmeden basamak zıplarsın.
En iyi öğretmen sahadır.

Ekipmanın var mı?

Yoksa, temel düzeyde bazı ekipmanlar edinmen, bunlarla ölçümler/tamirler vs yapman gerekir. Bu da merak katsayını arttıracaktır.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,007
Üyeler
3,191
Son üye
iclal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back