Merhaba,
Bende de aynı cihaz var 1 tost yapıyorum sonrasında sigorta atıyor. İçini açtım lambalarından birisi patlamış. Başka sorun görünmüyor. Termostat var mı bu cihazda. Muhtemelen aşırı ısınmadan olduğunu düşünüyorum.
Malesef yok. Biraz elim yatkın o kadar. Makineyi severek kullanıyorduk kıyamadım. Temizleyim olmazsa bir tamirciye götüreceğim.Multimetre varsa faz ve toprak arasında omaj ölçmeyi deneyebilirsin. Belki ölçülebilecek seviyede bir kaçak vardır. Ama bazan statik bir kaçak olmuyor, voltaj geldiği zaman kaçak şartları oluşuyor.
Malesef yok. Biraz elim yatkın o kadar. Makineyi severek kullanıyorduk kıyamadım. Temizleyim olmazsa bir tamirciye götüreceğim.
Bu sanki biraz profesyonel. Önerbileceğiniz bir cihaz var ise alalım. Düşünüyordum zaten.Madem tamire heveslisin bir multimetre de al istersen. Uygun fiyatlı modeller var senin işini görecek.
Unit Unit UT 89X Dijital Multimetre - 889,66 TL
Unit Unit UT 89X Dijital Multimetre ürününü ve Multimetreler kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz.www.kartalotomasyon.com.tr
Bu sanki biraz profesyonel. Önerbileceğiniz bir cihaz var ise alalım. Düşünüyordum zaten.
AN8009 için ne diyorsunuz?