Klon arduinolar SPİ haberleşme protokolünü destekliyor mu?

Gaffar

Yeni Üye
Merhaba grup üyeleri. Araç can bus sistemiyle alakalı bir projem var. Hersey guzel sekilde ilerliyor ancak maalesef can bus modulunu bagladigimiz spi pinlerinden(12,11,10,9) Herhangi bir veri alamıyorum. Can bus modulunu 2 arduinoyu 2 ve sistemi onlarca kez test ettim teknik olarak hersey yolunda. Bu projeyi yapanlarının hemen hemen hepsi orijinal arduino kullanması dışında bir problem yok. Acaba kullandigim klon arduino spi haberleşme protokolünü desteklemiyor mu diye bir soru takıldı aklıma. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Simdiden teşekkür ederim

Merhaba grup üyeleri. Araç can bus sistemiyle alakalı bir projem var. Hersey guzel sekilde ilerliyor ancak maalesef can bus modulunu bagladigimiz spi pinlerinden(12,11,10,9) Herhangi bir veri alamıyorum. Can bus modulunu 2 arduinoyu 2 ve sistemi onlarca kez test ettim teknik olarak hersey yolunda. Bu projeyi yapanlarının hemen hemen hepsi orijinal arduino kullanması dışında bir problem yok. Acaba kullandigim klon arduino spi haberleşme protokolünü desteklemiyor mu diye bir soru takıldı aklıma. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Simdiden teşekkür ederim
destekliyor. şema,program gibi şeyler verin daha derinlemesine inceleme şansımız olur.

Destekliyor. Sizin sanırım bağlantı yanlış cs 10,si 11,so 12,sck 13 int 2 ye bagli olmali. Bu siteden inceleyebilirsiniz.

Forum istatistikleri

Konular
7,666
Üyeler
3,096
Son üye
elektronikcisayılır

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back