volta
Kıdemli Üye
Bu aralar istasyonlu bir lehim sökme istasyonu almayı düşünmeye başladım. Malum Hakko, Weller, JBC gibi markaların bırakın istasyonlusunu sadece tabancalı versiyonları bile en az 6000'den falan başlıyor. Yani nasıl birşeyle karşılaşacağımızı bildiğimiz cihazlar yaklaşık 6000'den başlıyor. Hele birde bunların istasyonlusunu alalım dersek o zaman fiyatlar alıyor başını gidiyor. Bu yüzden mecbur başka daha ucuz alternatiflere yöneldim. Biraz inceledikten sonra şu ikisinin arasında kaldım. Kafama takılan Proskit'in istasyonunun güç değeri oldu. Tabancasının üzerinde 80W yazıyor ama cihaz için 140W diyor ve cihazsa sadece vakum tabancası var. Yihua gibi ayrıca havya da yok. Yani bu 60W'ın kullanılacağı birşey yok. O zaman bu cihaz gerektiğinde 140W'a kadar güç sağlıyor anlamına mı geliyor , eğer böyleyse bunu tercih etmek mantıklı olur. Yoksa bu bir aldatmaca mı? Yani cihazın içinde 140W'lık güç ünitesi var ama cihaz sadece bunun 80W'ını kullanıyor yada aklıma gelmeyen başka bir ihtimal. Böyleyse daha ucuz olan Yihua'yı almak daha mantıklı olur. Bu konuda sizlerin yorumlarını bekliyorum.
SS-331B Proskit Lehim Sökme İstasyonu Fiyatları | Karaköy Depo
SS-331B Proskit Lehim Sökme İstasyonu ürünlerini en uygun fiyat ve Karaköy depo güvencesiyle satın almak için hemen tıklayınız!
www.karakoydepo.com
Yihua 948-I Dijital Vakumlu Havya İstasyonu | 5.721,18 TL İndirimli Fiyat İle Satın Al
Yihua markalı Yihua 948-I Dijital Vakumlu Havya İstasyonu ürünü en ucuz fiyat ve aynı gün kargo seçeneği ile perpaotomasyon.com'dan 5.721,18 TL İndirim Fırsatı ile satın al.
www.perpaotomasyon.com
Son düzenleme: