czorgormez
Temporary user
Bir dakika ortalık karıştı biraz. Düzeltmeye çalışalım.T420d 2 adet tutamak 2 adet uç + 1 ekstra sehpa ile 260 usd. yani 2 kanallı tek uç ve sehpa ile gelen T420'nin 150 usd olması çok da garip gelmedi bana. sitedeki yanlışlık nedir ?
normal fiyat 14.000tl olan modeli hangisi ?
Ben niye bulamıyorum bunları yav? Search den mi aratıyorsun?
Telefoncu ekipmanları satan sitelerin bu çin menşeili ürünlerde çok daha uygun fiyatlı olabiliyor kartal otomasyon , perpa otomasyon gibi sitelere nazaran.Ben Kartal Otomasyona güvendiğim için oradan bakıyorum.
Ben niye bulamıyorum bunları yav? Search den mi aratıyorsun?
perpa deme bana. Adını duyunca tüylerim diken diken oluyor. Onlar bedava verse almam.Telefoncu ekipmanları satan sitelerin bu çin menşeili ürünlerde çok daha uygun fiyatlı olabiliyor kartal otomasyon , perpa otomasyon gibi sitelere nazaran.
Yav koca sayfaya 6 tane ürün koymuşlar. Ben nerden bileyim ikinci sayfası var. dikkat etmedim ki. Herhalde bu kadar dedim çıktım.
emayda yerli üretim yazıyor. Çakması olmasın?
Sanmıyorum. O hepsinde yazıyor emay teknikte.emayda yerli üretim yazıyor. Çakması olmasın?
Hocam bunlar taksit yapıyor mu? Web sitesinde göremedim de.Aixun T420D 3KoL Lehimleme JBc uc destekli Makina
Aixun T420D 3KoL Lehimleme JBc uc destekli Makinawww.emayteknik.com
11.3K kdv dahil ( 420D 3 kol 3 uc )
Ver ver. Az daha gaz ver. 14bine almam derken daha full'ünü 9700'e buldum. Aldım alacam durumdayım zaten.T420D seni artık bozulana kadar götürür abi en fazla uç alırsın yeni bence niyetin varsa yeni bir havyaya T420D yi al
Sanmıyorum. O hepsinde yazıyor emay teknikte.
Ver ver. Az daha gaz ver. 14bine almam derken daha full'ünü 9700'e buldum. Aldım alacam durumdayım zaten.
Odeme asamasina gelince cikiyor.Hocam bunlar taksit yapıyor mu? Web sitesinde göremedim de.
Abi T420 yi garantiledim de şimdi de Volta sayesinde Aixun'un sıcak havası göz kırpıyor. Yanına eklesem mi diye kaşınıyorum şuan.Sen konuşmaya devam edersen bir saat sonra tekrar zam gelecek bak