fide Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 3,096 Bugün saat 17:23 #1 Dün 24 adet 32700 hücreden oluşan 12S2P kurulumu ve 30A TDT BMS içeren bir batarya topladım. Nominal 38.4V x 12A güce sahip.
Dün 24 adet 32700 hücreden oluşan 12S2P kurulumu ve 30A TDT BMS içeren bir batarya topladım. Nominal 38.4V x 12A güce sahip.
fide Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 3,096 Bugün saat 17:26 #2 Bataryayı doldurduktan sonra 3.5A ( voltajdan dolayı elektronik yük buna için veriyor) deşarj ettim. Bataryadan 400W yakın güç çekilebildiğini söyleyebilirim.
Bataryayı doldurduktan sonra 3.5A ( voltajdan dolayı elektronik yük buna için veriyor) deşarj ettim. Bataryadan 400W yakın güç çekilebildiğini söyleyebilirim.
fide Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 3,096 Bugün saat 17:28 #3 Aslında test etmek istediğim 8s1p kurulumunda 25V 50A bir tosuncuk var ama şarj cihazı elimde olmadığı için şimdilik dokunamıyorum. Son düzenleme: Bugün saat 20:23
Aslında test etmek istediğim 8s1p kurulumunda 25V 50A bir tosuncuk var ama şarj cihazı elimde olmadığı için şimdilik dokunamıyorum.
Ç çaycı Aktif Üye Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 485 Bugün saat 19:40 #4 Şirket olarak ilk "işiniz" diye anladım, hayırlı olsun.
fide Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 3,096 Bugün saat 20:18 #5 çaycı dedi ki: Şirket olarak ilk "işiniz" diye anladım, hayırlı olsun. Genişletmek için tıklayın... İlk işim değil ama severek yaptığım bi iş. Robot süpürge bataryaları daha hızlı bu ara. 25V 50A bataryanın yapım süreci.
çaycı dedi ki: Şirket olarak ilk "işiniz" diye anladım, hayırlı olsun. Genişletmek için tıklayın... İlk işim değil ama severek yaptığım bi iş. Robot süpürge bataryaları daha hızlı bu ara. 25V 50A bataryanın yapım süreci.
arkaplan Aktif Üye Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 189 Bugün saat 20:44 #6 fide dedi ki: İlk işim değil ama severek yaptığım bi iş. Robot süpürge bataryaları daha hızlı bu ara. 25V 50A bataryanın yapım süreci. Genişletmek için tıklayın... Mubarek kazançlar ve harcamalar . Tavsiyem birazda olsa profesyonel videolar çekmeniz ( reklam - tanımın önemi ) Video içeriğini geçtim , hiç olmassa yatay tam ekran video çekseydiniz . Kolay Gelsin Sağlıcakla ...
fide dedi ki: İlk işim değil ama severek yaptığım bi iş. Robot süpürge bataryaları daha hızlı bu ara. 25V 50A bataryanın yapım süreci. Genişletmek için tıklayın... Mubarek kazançlar ve harcamalar . Tavsiyem birazda olsa profesyonel videolar çekmeniz ( reklam - tanımın önemi ) Video içeriğini geçtim , hiç olmassa yatay tam ekran video çekseydiniz . Kolay Gelsin Sağlıcakla ...
fide Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 3,096 Bugün saat 21:04 #7 Çekim işini bilgisayar mühendisliği okuyan bir öğrenci yapıyor. Sosyal medya ile arası oldukça iyi. Sosyal tarafı ona bıraktığım için karışmıyorum .
Çekim işini bilgisayar mühendisliği okuyan bir öğrenci yapıyor. Sosyal medya ile arası oldukça iyi. Sosyal tarafı ona bıraktığım için karışmıyorum .