volta
Kıdemli Üye
Bu hangi program acaba? DSV diye aratınca çok başka şeyler çıkıyor.DSV'programı
Bu hangi program acaba? DSV diye aratınca çok başka şeyler çıkıyor.DSV'programı
Kargo firması olan değil.Bu hangi program acaba? DSV diye aratınca çok başka şeyler çıkıyor.
Bunlar TS100'ü yapanlar değil mi?Bu nasıl acaba? Miniware havyası kadar iyi bir logic analyzer yapmış mıdır?
LA104 Logic Analyzer
20505 eklentisine bak
Evet. Döküman linkinde şematik diyagramı, kaynak kodu falan var.Bunlar TS100'ü yapanlar değil mi?
Kendi ekranı olan cihazları severim ama bu cihaz niyeyse itici geldi.
Anlamadım. Öyle birşey söylememiştim ama.Tek denetleyici olduğunu nerden biliyorsun?
Kendi soruma cevap verdim.Anlamadım. Öyle birşey söylememiştim ama.
Bu 100-200 lira olanların içindeki kontrolcü malesef güvenebileceğimiz konumda değil.480 Mbps destekleyen USB izolatör kullanmazsan lojik analizörü kağnıya çevirmiş olursun. Bence hiç kullanmamak daha iyi. Neticede bununla bir SMPS'in şebeke tarafında ölçüm yapmayacaksın, topraklamanın bir sorun yaratmaması lazım
Abi birde lojik analizör projesi?Benim tavsiyem DSLogic Plus. Bant genişliği yüksek, gelişmiş trigger özellikleri var, ve kontrol yazılımı da açık kaynak.
Konuya biraz farklı boyuttan bakmaya başlayalım artık.LAP-C 16064 da çok iyi gözüküyor ama biraz fazla pahalı yaklaşık 6600 TL. Lojik Analizör LAP-C 16064
20516 eklentisine bak
Cihaz hakkında bir yorum yapacak olursamLAP-C 16064 da çok iyi gözüküyor ama biraz fazla pahalı yaklaşık 6600 TL. Lojik Analizör LAP-C 16064
20516 eklentisine bak
Cihaz hakkında bir yorum yapacak olursam
Cihaz alınmaya değer değil ücretsiz sunduğu protokollerin yarısı hiçbir işine yaramaz hatta yarsından fazlası.
En yaygın olan ST7735 display driveri yerine dalga geçer gibi ST7669 koymuşlar.
USB 1.1 desteği var.
IR data olarak sadece PHILIPS'in modifiyeli RC eklemişler.
Software yüzünden alınmayacak bir cihaz bence.
Lojik analizör ne yapıyor bir elektronik haberleşmeyi çözüyor manuel olarak comn. check yapmış oluyorsun yani.
Pulse View yazlımı forumca beğeniliyorsa en ucuz analizörü bu yazılımla kullanmak için yapılacak modifiyeyi bir konu açayım.Ama state mode var bunda. Yani belli bir kritera bağlı olarak veri toplama. Sırf bu özellik yüzünden eğer bütçe uygunsa bunu tercih etmek lazım.