asliyucegsm
Üye
O, lm358s entegresidir, yeşil ledi yakar okadar ayrıca o şarj aleti makita değildir, sahte bir şarj cihazıdır. Yeşil led yağdığında çıkış voltajını "13.5 v" vermeye devam eder.dikkatli kullanmak gerekir.merhaba
arkadaşlar şarz aletinin u2 entegresi bozuk bunun yerine ney takabilirm yeşil led arıza yapmış yuksek deger olmuş bir çözüm varmı
kolay gelsin
chip: üzerinde yazan
A1612
358S
Evet kullanabilirsin,bataryada kaç tane li ion pil var.ilginiz tşk lm358 kullanabilirmiyim
müşteri bunla şarz ettigini söyledi lm358 sipariş verdim gelsin takıldıktan sonra yazarım zaten bir anormallik var gibiÇok ilginç bu tip aletlerde pil kutusunun içinde 5 pil bölmesi vardir, genellikle 3 pil çıkar. Sizin pil kutusunda assur marka yazıyor,şarj cihazında makita yazıyor .o pilleri şarj etmek için 42 volt gerekli,şarj cihazını tamir ettikten sonra ölçün bakalım 42 volt görüyormusunuz.ayrica bu aletin pillerin şarj aleti olduğuna eminmisiniz.
Birşey anlamadım. Batarya üzerinde 36 volt yazıyor.merhaba arkadaşlar bu gün lm358 geldi yeşil ledde yenisini taktım voltaj normal olarak geldi öncesinde yoktu resimleri ekledim bu voltaj normalmidir
burda hepsi burada yurtdışı satiş yapıyor çalışma voltajı 18v ve 21 volt yazıyor
bana tamir için getirdiler pil voltajları 15.916 geçmiyordu pillere harici güç kaynagımdan ayarladım 21volt 3amp verdim batarya voltajı 18.450 yukseldi tahminim bu şarz aleti şarz yapamıyor sahibini bekliyorum kesin bir bilgi almak için lm358 ile bir sorun olabilirmiÖnce şunu bilmek lazım, o 10 batarya serimi bağlı yoksa paralelmi bağlı, şarj için seri bağlı ise 42v paralel bağlı ise 21 volt gerekir. Ledlere gelince şarjda kırmızı led,dolunca yeşil led yanması lazım.Daha önceden söylediğim gibi sanki o şarj cihazı onun değil gibi,siz bunu ikinci el mı aldınız.
bana tamir için getirdiler pil voltajları 15.916 geçmiyordu pillere harici güç kaynagımdan ayarladım 21volt 3amp verdim batarya voltajı 18.450 yukseldi tahminim bu şarz aleti şarz yapamıyor sahibini bekliyorum kesin bir bilgi almak için lm358 ile bir sorun olabilirmi
tşk
Kırmızı ile yeşil yandığında şarj ediyor, sadece yeşil yandığında batarya 100% dolu olarak anlıyorum ben işaretlerden.merhaba arkadaşlar bu gün lm358 geldi yeşil ledde yenisini taktım voltaj normal olarak geldi öncesinde yoktu resimleri ekledim bu voltaj normalmidir
burda hepsi burada yurtdışı satiş yapıyor çalışma voltajı 18v ve 21 volt yazıyor