Mustool G600 mikroskop firmware update

Emir oztkn

Aktif Üye
Yakın zamanda alternatif multimetre almaktan vazgeçip atölyenin ihtiyacı olan mikroskoba yöneldim.

Ve bu ürünü satın aldım. Yalnız fark ettim ki benim cihazdaki sürüm eski, çünkü normalde içinde Türkçe dil desteği,1080p desteği, menü farklı, Zoom artırıp azaltma var fakat bendekinde yok ama bunun bir yazılımsal problem olduğu aşikar. Kullanım Klavuzunda da menü deseni farklı videolarda ki gibi, Türkçe dil desteği de gözüküyor. 1080p desteği de.
İnternette arayışa girdim ama bulamadım , Update i nasıl bulabilirim?

20211011_213843.jpg
20211011_213941.jpg
20211011_213947.jpg
20211011_213722.jpg

Ve bu siparişimle ilgili yaşadığım ilginç olayı anlatıyorum sizlere;
Bildiğiniz üzere banggood da yeni hesap açınca bir şey satın alırken kendinize ücretsiz hediye seçebiliyosunuz. Banggood da her hafta güzel ürünler ücretsiz kısmına gelip hızlıca bitiyor. Bende o hafta yeni gelen bir ürünü seçtim.

Bu ürünü ücretsiz bir şekilde satın aldığım ürünle beraber aldım ve ürünün değeri göründüğü gibi 250TL o_O
Üründen fotoğraflar:
20211011_214113.jpg
20211011_214138.jpg

Havya inanılmaz hızlı derecede ısınıyor 400 dereceyi de geçiyor ve şarjlı bir cihaz. Linktekinin yada satın almışların aynısını göndermediler orası zaten ayrı da.

Neyse asıl yaşadığım ilginç olay şu; Biliyorsunuz Banggood da 2 ayrı kargo yöntemi var. Birisi aras kargo ile vergisiz ve hızlı getiriyor diğeri ise PTT ile vergili ve yavaş getiriyor. Ben PTT olanı seçtim acelem yoktu ve 50TL daha ucuzdu. Bugün Aras kargo dağıtıma çıkmıştır diye mesaj geldi ben Aras kargo da başka birşey bekliyordum o geldi sandım fakat ürünü aldığımda vergileri ödenmiş bir şekilde teslim aldım.

Birşeyler döndürdüler amaa :D hayırlısı. Yada bana eski malları kitleyip ayıp olmasın diye aras kargo ile yolladılar :kotek1:

Acaba firmware eski olduğu için değil de başka bir sorun olabilir mi? Banggood 1080p filan diye yazmış özelliklere. Firmware için ben de bakındım ama bulamadım.

Bence boşuna işkilleniyorsun. Ücretsiz ürün olduğu için vergiler dahil göndermiş olabilirler.

Cihazın çalışıyor olduğuna şükretmek gerek! :katil1:

Menüde software version diye bir kısım var galiba. Onu seçince bir ayar opsiyon falan çıkmıyor mu?

Bu mustool firmasının bir internet sitesi bile yok. Sadece banggood'da faaliyet gösteren bir firma herhalde. Bu durumda o satıcı güncel firmware veremiyorsa kimse veremeyecek demektir :(

Resimdeki zoom diye anlatılan Mercek ayarı düğmesidir.
Mercek sağa/sola ayarlanarak netlik sağlanıyor.
Sonuç: zoom ayarı yok
Cihazda zoom özelliği var yuvarlak potun yanında aşağı yukarı menü tuşu var bunlar resim ve video çekiminde zoom yapıyor kullanıyorum. Bendeki microscope G600 olarak adlandırılmış markası yurt içinden alınma.
Screenshot_20211012-023715~2.png

Yakın zamanda alternatif multimetre almaktan vazgeçip atölyenin ihtiyacı olan mikroskoba yöneldim.

Ve bu ürünü satın aldım. Yalnız fark ettim ki benim cihazdaki sürüm eski, çünkü normalde içinde Türkçe dil desteği,1080p desteği, menü farklı, Zoom artırıp azaltma var fakat bendekinde yok ama bunun bir yazılımsal problem olduğu aşikar. Kullanım Klavuzunda da menü deseni farklı videolarda ki gibi, Türkçe dil desteği de gözüküyor. 1080p desteği de.
İnternette arayışa girdim ama bulamadım , Update i nasıl bulabilirim?

13941 eklentisine bak13942 eklentisine bak13943 eklentisine bak13944 eklentisine bak

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,952
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back