Emir oztkn
Aktif Üye
Yakın zamanda alternatif multimetre almaktan vazgeçip atölyenin ihtiyacı olan mikroskoba yöneldim.
Ve bu ürünü satın aldım. Yalnız fark ettim ki benim cihazdaki sürüm eski, çünkü normalde içinde Türkçe dil desteği,1080p desteği, menü farklı, Zoom artırıp azaltma var fakat bendekinde yok ama bunun bir yazılımsal problem olduğu aşikar. Kullanım Klavuzunda da menü deseni farklı videolarda ki gibi, Türkçe dil desteği de gözüküyor. 1080p desteği de.
İnternette arayışa girdim ama bulamadım , Update i nasıl bulabilirim?
MUSTOOL G600 600X Elektronik USB Mikroskop Dijital Lehimleme Video Mikroskop Kamera 4.3 İnç LCD M
Yalnızca US$38.99, en iyi MUSTOOL G600 600X Elektronik USB Mikroskop Dijital Lehimleme Video Mikroskop Kamera 4.3 İnç LCD Büyütme Kamera Kavisli Tüp Braket 8 LED ve Dahili Lityum Batarya online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
www.banggood.com
Ve bu ürünü satın aldım. Yalnız fark ettim ki benim cihazdaki sürüm eski, çünkü normalde içinde Türkçe dil desteği,1080p desteği, menü farklı, Zoom artırıp azaltma var fakat bendekinde yok ama bunun bir yazılımsal problem olduğu aşikar. Kullanım Klavuzunda da menü deseni farklı videolarda ki gibi, Türkçe dil desteği de gözüküyor. 1080p desteği de.
İnternette arayışa girdim ama bulamadım , Update i nasıl bulabilirim?