Organizer

bu firmayi daha once hic duymamistim, sizin kullandiginiz urunler bu firmadan sanirim. Flamentinizin nemlenmesi tek sorun olmayabilir.
Ben çeşitli filament markaları denedim. Gördümkü aynı firmadan iki farklı zamanda aldığın filament bile aynı değil.
Ne yaparsan yap her filament değiştiğinde o makineyle güreşeceksin. O yüzden F/P ürünü araştırdım ve denif filamenti buldum. Uzun zamandır onlardan alıyorum filamenti. Yazıcıda gereken ayarı yaptıktan sonra bir sorun yaşamadım filament ile ilgili. Hatta @fide ve @Endorfin35+ e de önermiştim. Alıp denedilerse belki yorum yapabilirler. Hatta @taydin abiyi de whatsap gruplarına ekletmiştim. Bir kaç soru sormuştu ama sanırım filament sattıkların bilmiyordu.

Çok aktif bir kullanıcı grubu var ve firma sahibi de aktif katılımcı. Firma sahiplerinin müşterileri ile böyle güzel bir diyalogunun olması çok pozitif birşey. Eğer filamentlerini beğenirsem artık hep oradan alırım.

Ben çeşitli filament markaları denedim. Gördümkü aynı firmadan iki farklı zamanda aldığın filament bile aynı değil.
Ne yaparsan yap her filament değiştiğinde o makineyle güreşeceksin. O yüzden F/P ürünü araştırdım ve denif filamenti buldum. Uzun zamandır onlardan alıyorum filamenti. Yazıcıda gereken ayarı yaptıktan sonra bir sorun yaşamadım filament ile ilgili. Hatta @fide ve @Endorfin35+ e de önermiştim. Alıp denedilerse belki yorum yapabilirler. Hatta @taydin abiyi de whatsap gruplarına ekletmiştim. Bir kaç soru sormuştu ama sanırım filament sattıkların bilmiyordu.
Kesinlikle ayni degil. Alirken de ayni seriden cok miktarda almak cok daha iyi oluyor. Flament uretenleri gorurseniz aslinda zor degil ancak belli kaidelere kesinlikle tolerans gostermemeleri gerekiyor. Eger boylelerse ayni seriden talep edilebilinir.

Bende hala ilk aldığım filamnet var. Almışken creality cr pla dım. Bence kalitesi iyi. Arkadaş hp pla aldı. İade ettik.

Bu gün odamda torna makinemenin elmas uç kutuluranı buldum tam da parça kutusu olur bilgilerinize
1709931389962.jpeg

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back