mehmetaliözdemir
Aktif Üye
bunun şartı toplamda 15 yıl ve 3600 gün prim ise varmış.Kısmi emeklilik hakkın yokmu?
bunun şartı toplamda 15 yıl ve 3600 gün prim ise varmış.Kısmi emeklilik hakkın yokmu?
Bunu bir araştır. Sgk dan yazı alıyorsun. O yazı ile istersen aynı gün tazminat alma hakkın ile istifa edebiliyorsun.bunun şartı toplamda 15 yıl ve 3600 gün prim ise varmış.
sen söyleyene kadar böyle bir şeyden hiç haberim yoktu. bu iyiymiş araştıracağım.Bunu bir araştır. Sgk dan yazı alıyorsun. O yazı ile istersen aynı gün tazminat alma hakkın ile istifa edebiliyorsun.
2 tane alıverdim ama gücüme gidiyır plastik parçasına bu kadar paraBen geçen 760tl ye iş yerime aldım. Malzemesi iyi ama hafif. İçini ağır malzemeler ile doldurursan oturaklı olur. Yada arkasında vida yerleri var. Oradan duvara asarsan işini görür.
30555 eklentisine bak
1kg filament 400tl olmuş. O benim gücüme daha çok gidiyır. Alt tarafı işlenmemiş plastik.2 tane alıverdim ama gücüme gidiyır plastik parçasına bu kadar para
Cekmeceden bir sey cikacak sandimBen geçen 760tl ye iş yerime aldım. Malzemesi iyi ama hafif. İçini ağır malzemeler ile doldurursan oturaklı olur. Yada arkasında vida yerleri var. Oradan duvara asarsan işini görür.
30555 eklentisine bak
Abi ulke fakir, malzeme hala ucuz2 tane alıverdim ama gücüme gidiyır plastik parçasına bu kadar para
Nerde o 400 Tl lik flamentler1kg filament 400tl olmuş. O benim gücüme daha çok gidiyır. Alt tarafı işlenmemiş plastik.
Nerde o 400 Tl lik flamentler
Ana Sayfa | Denif Filament
Denif Filament 3 Boyutlu Yazıcı Filament Üreticisi, Profeyonellerin Tercihiwww.deniffilament.com
bu firmayi daha once hic duymamistim, sizin kullandiginiz urunler bu firmadan sanirim. Flamentinizin nemlenmesi tek sorun olmayabilir.Ana Sayfa | Denif Filament
Denif Filament 3 Boyutlu Yazıcı Filament Üreticisi, Profeyonellerin Tercihiwww.deniffilament.com
Ben çeşitli filament markaları denedim. Gördümkü aynı firmadan iki farklı zamanda aldığın filament bile aynı değil.bu firmayi daha once hic duymamistim, sizin kullandiginiz urunler bu firmadan sanirim. Flamentinizin nemlenmesi tek sorun olmayabilir.
Kesinlikle ayni degil. Alirken de ayni seriden cok miktarda almak cok daha iyi oluyor. Flament uretenleri gorurseniz aslinda zor degil ancak belli kaidelere kesinlikle tolerans gostermemeleri gerekiyor. Eger boylelerse ayni seriden talep edilebilinir.Ben çeşitli filament markaları denedim. Gördümkü aynı firmadan iki farklı zamanda aldığın filament bile aynı değil.
Ne yaparsan yap her filament değiştiğinde o makineyle güreşeceksin. O yüzden F/P ürünü araştırdım ve denif filamenti buldum. Uzun zamandır onlardan alıyorum filamenti. Yazıcıda gereken ayarı yaptıktan sonra bir sorun yaşamadım filament ile ilgili. Hatta @fide ve @Endorfin35+ e de önermiştim. Alıp denedilerse belki yorum yapabilirler. Hatta @taydin abiyi de whatsap gruplarına ekletmiştim. Bir kaç soru sormuştu ama sanırım filament sattıkların bilmiyordu.
yav bunlar benim yavBu gün odamda torna makinemenin elmas uç kutuluranı buldum tam da parça kutusu olur bilgilerinize
31630 eklentisine bak
yok yaaaa onlar en az 15 senelikyav bunlar benim yav
yav gecen 4 unu kazanmadim mi ben, birini sana biraktimyok yaaaa onlar en az 15 senelik
evet doğru diyon ama senin bunu sanayide gırla bulabilceğini düşündüğüm için vermeme kararı aldım. ama ısrar edersen emir demiri keser vercez mecburen.yav gecen 4 unu kazanmadim mi ben, birini sana biraktim