Atın beni hem siz hem ben rahatlayım valla ne olacak böyler. Atalım forumdan hepimiz rahatlayalım.
Atın beni hem siz hem ben rahatlayım valla ne olacak böyler. Atalım forumdan hepimiz rahatlayalım.
Aslında her şeyi @coder başlattı.
Kuruyemişçiden çekirdek alır gibi cihaz alıyor.
timur abi bi kere nolur cevabı bedava olan bişi yaz vallaha hanım boşayacak orası mühim değilde çoluk cocuk sonra perişan olacak bu siglenti niye aldım onuda bilmiyorum
Yakında da Rigol DL3021A gelecekAslında her şeyi @coder başlattı.
Kuruyemişçiden çekirdek alır gibi cihaz alıyor. Atalım forumdan hepimiz rahatlayalım.
Ben onuda sıraya aldım sayende.Yakında da Rigol DL3021A gelecek
3021A ile 3021 arasında arka giriş çıkışlarda fark varmış, ne derece önemli bilmiyorum ama onu araştırıyordum şimdi dün distribütörü partner electronic ile görüştüm.Düz DL3021 alın. Sonra hack ile onu DL3031A yapacağız. Birisi 22 bin, diğeri 53 bin TL. Bak, 31 bin TL tasarruf
RS232 ye 230VAC mı verdin abi?Bende DL3021 var ve arkasında digital IO mevcut. DL3021 kimliğinde ekran siyah beyaz. Hackleyerek DL3031A ya terfi edince ekran renkli hale geliyor.
30259 eklentisine bak
3021A ya boşuna fazladan para vermeye gerek yok desenize?Bende DL3021 var ve arkasında digital IO mevcut. DL3021 kimliğinde ekran siyah beyaz. Hackleyerek DL3031A ya terfi edince ekran renkli hale geliyor.
RS232 ye 230VAC mı verdin abi?
3021A ya boşuna fazladan para vermeye gerek yok desenize?
3021 de stoklarda yokmuş, ne distribütör ne de kartal otomasyon.
Garanti bitince hack yaparım ben.Teorik olarak garanti kapsamında cihazı geri gönderirsen, hacklenmiş diye garantiyi reddedebilirler. Ama pratikte böyle birşey olur mu? Bilmiyorum. Önemli de değil. Ben şu anda 3021 fiyatına 3031A kullanıyorum. Yani 31 bin lira tamir masrafı çıkarsa fit olacağım
Daha önce bozuldu bu, kendim tamir ettim.
Rigol DL3021 elektronik yük tamiri
Bugün elektronik yükü güç kaynağına bağladım ve daha yükün çıkışını ON yapmadan güç kaynağı akım sınırlama moduna girdi. Lan noluyor falan derken baktım ki elektronik yükün çıkışı, daha cihaz kapalı iken bile neredeyse kısa devre. Her türlü musibete karşı koruması da olsa bu tip aletlerin, gene...mekatronik.org
Tekrar bozulursa gene ben tamir edeceğim zaten, garantiye falan göndermem.
abi bi tane bmw var ama iki tekerli 4 üne para yetmediAcaba sana bir BMW araba linki mi atsam
arkadaşlar bence timur abiyi atalım batacam yoksaHmm yeni gördüm onu. Ama çalışıyor RS232, bir patlama sesi duyduğumu hatırlamıyorum
Onu bir tek ben atabiliyorum. Mağdurlar aralarında para toplasın. Bana 50bin tl cik bağışta bulunun hemen atarım. Bu sayede bende listeyi tamamlarım.arkadaşlar bence timur abiyi atalım batacam yoksa
Bu osiloskobun sinyal jeneratörü ve lojik analizör opsiyonu var. Bunun için hem harici donanım, hem de yazılım lisansları gerekiyor. Orada bahsedilen şey, yazılım lisanslarının bedavaya verileceği. Eğer bu opsiyonları kullanmak istiyorsan, harici sinyal jeneratör kutusunu ve lojik analizör probunu da satın alman gerekir.
30254 eklentisine bak30255 eklentisine bak
bence değerlendirilebilir yoksa 50 den fazla harcicaz anarşi mi yayılıyoOnu bir tek ben atabiliyorum. Mağdurlar aralarında para toplasın. Bana 50bin tl cik bağışta bulunun hemen atarım. Bu sayede bende listeyi tamamlarım.