ayhanarican
Üye
Uzaktan Kontrol isimli bir projem var. Projenin firmware, web panel ve mobile uygulamasını tamamladım. Şimdi bunu hayata geçirebileceğim firmalara bakıyorum. Baştan sona PCB üretim, montaj ve ürün kutulaması konusunda hizmet verecek bir firma var mıdır? Böyle firmaları nereden bulabilirim?
Şu linkteki 8 kanal röle kartı ile ESP32-C3 Mini cihazını tek kartta toplayıp bir de bunun ürün kutusunu da üretip tam montaj şeklinde elime ulaştırılmasını talep edeceğim.
www.direnc.net
www.direnc.net
İşin bir de power girişi detayları var. Mümkünse USB Type-C olarak röle kartı ve ESP32-C3 Mini'yi paralel olarak besleyecek. Bir de acaba diyorum 220VAC giriş pinleri ile 220VAC için de bir çözüm koymalı mıyım?
Bunun 2 kanal, 4 kanal ve 8 kanal röle içeren versiyonlarını hazırlamayı planlıyorum.
Şu linkteki 8 kanal röle kartı ile ESP32-C3 Mini cihazını tek kartta toplayıp bir de bunun ürün kutusunu da üretip tam montaj şeklinde elime ulaştırılmasını talep edeceğim.
5V 8 Kanal Röle Kartı (Geliştirme Kartlarıyla Uyumlu) Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
5V 8 Kanal Röle Kartı (Geliştirme Kartlarıyla Uyumlu) ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Röle Kartları kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.
ESP32-C3 Mini WiFi Bluetooth Board Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
ESP32-C3 Mini WiFi Bluetooth Board ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile ESP Board kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.
İşin bir de power girişi detayları var. Mümkünse USB Type-C olarak röle kartı ve ESP32-C3 Mini'yi paralel olarak besleyecek. Bir de acaba diyorum 220VAC giriş pinleri ile 220VAC için de bir çözüm koymalı mıyım?
Bunun 2 kanal, 4 kanal ve 8 kanal röle içeren versiyonlarını hazırlamayı planlıyorum.