nickless1684
Üye
PSU'ya sıvı damlayalı 1 ay oldu, hala bir sorun yok. Bu saatten sonra sorun olma ihtimali var mı?
PSU ya sıvı damlayınca seni ıslak odunla mı dövdüler?PSU'ya sıvı damlayalı 1 ay oldu, hala bir sorun yok. Bu saatten sonra sorun olma ihtimali var mı?
Benden paranoyağı yoktur abi hatta bu paranoyaklığımdan @Endorfin35+ abide etkilendi seri bağlayalım diye tutturdum transistörü çalışmadıPSU ya sıvı damlayınca seni ıslak odunla mı dövdüler?
Paranoyağa bağlamışsın resmen. @Ahmet bak sana arkadaş çıktı
PSU'ya sıvı damlayalı 1 ay oldu, hala bir sorun yok. Bu saatten sonra sorun olma ihtimali var mı?
PSU ya sıvı damlayınca seni ıslak odunla mı dövdüler?
Paranoyağa bağlamışsın resmen. @Ahmet bak sana arkadaş çıktı
Benden paranoyağı yoktur abi hatta bu paranoyaklığımdan @Endorfin35+ abide etkilendi seri bağlayalım diye tutturdum transistörü çalışmadı
Abi o transistörü seri bağlatmam, lede diyot ekletmem hep paranoyaklıklarım. Daha çok detaya eklerdim öyle diyot, direnç vs. ama maliyet@Ahmet ile iki gün beraber çalıştık. Kendi adıma keyifli geçti. Bana arkadaş, yardımcı oldu. Gayet normal bir arkadaş. Demek ki sadece online paranoyak...
Olacak bir patlamada enerji vermeleri belki bir gün uzar . Kendilerine iş çıkarmış olacaklar bir sürü. Kendi gorduklerimi söylüyorum. Kapağını açıp şekli bir kontrol yapmaları lazımdı en azından. Ya da atsin arabanın bagajına bir jeneratör. Sıcak hava tabancasıyla yalandan da olsa 10 dakika hava tutsa o bile bir önlemdir . Öngörülememiş bir felaketin şaşkınlığı içindeydi ekipler malesef Türkiye klasiği olarak . Sanki sel basan yer bozkırın ortası kırşehir. Selleriyle meşhur bartın.Sel olduğunda orduyeri köprüsü altın'da ve yalı bölgesinde bulunan, elektrik panoları yarısına kadar ve aydınlatma direklerinin sigorta bulunan kısmına kadar su ile doldu ve dağıtım şirketi belli bir süre bölgeye enerji vermeye devam etti.Şimdi çalışanlara da hak vermek lazım hangi birine yetişsinler.
Peki soruyu şöyle soralım: İlk sıvı teması olduğunda ve devreye de voltaj uygulanmış iken, elektroliz nedeniyle en yoğun hasar oluşur. Ama bir kere oradaki sıvı uçup gittikten sonra ve oksit tabakası kaldıktan sonra hasar yavaş da olsa devam eder mi yoksa hasar olduğu yerde kalır ve ilerlemez mi?
Korucu tabaka elektroliz ile gittiği için devam eder. Bazı durumlarda pas tabakası hava ile teması azalttığı için paslanmayı yavaşlatabilir. Sonuç olarak hepimiz psu yu bugünden itibaren suya daldırıp, iki gün güneşte kurutup devam ediyoruz...
Korucu tabaka elektroliz ile gittiği için devam eder. Bazı durumlarda pas tabakası hava ile teması azalttığı için paslanmayı yavaşlatabilir. Sonuç olarak hepimiz psu yu bugünden itibaren suya daldırıp, iki gün güneşte kurutup devam ediyoruz...
Temizlik imandan gelir. Yıkamaya devam...Ben şimdiye kadar kirli elektronik kartları bilgisayar anakartlarini v.s. Su ve fırça ile yıkayıp sıcak bir ortam yada güneş altında kurutuyordum.
Simdi bu işi yapmaya devam edeyim mi etmeyeyim mi?