Yanlış hatırlamıyorsam, ekranı önden sökmen gerekiyor. Çok ince sentil veya pena gibi bir aparatla dikkatli bir şekilde ekranı söküyorsun. Penayı ekran ile telefon yan çıtası arasına sokup (pena ucu bir kaç mm içeri girmeli) tüm çıtayı dolanıyorsun. çıta ile ekran arasında orijinalinde silikon yapıştırıcı var bu sökmek için yapılıyor. Ekranın üst tarafını dolanırken çok dikkat etmen lazım flex kablolar var orada. Silikon kısmı ayırdıktan sonra alt taraftan başlayarak, hafif hafif kredi katı gibi birşey ile ekran ile telefon arasına giriyorsun. Burada çift taraflı bant ile ekran kasaya yapıştırılmış durumda. Yukarıya doğru giderken çok fazla zorlama ekranın flex kablosunun konnektörü var. Zarar verebilirsin. Ayrıca ekran son derece ince birşey cam onu sağlamlaştırıyor. Senin cam kırık olduğuna göre sökme sırasında ekran kolayca zarar görebilir.
Bende aynı telefondan var. Bendeki ekran komple bozuktu. Bende senin gibi ben yaparım neolacak dedim ve sonuç , kırık bir konnektör yırtık bir flex. sonunda yenisini alasım vardı telefonu attım