HDMI to SCART olarak arat. Aktif dönüştürücü olmalı. Çalışmasına çalışır da scart girişli eski bir tv de görüntü kalitesi ne kadar iyi olur bilemiyorum.Trendyol da bi ucu SCART bi ucu HDMI olan bi kblo buldum 40 TL civarıydı. PC yi evde boş duran bi TV ye bağlıyacam. TV de SCART PC de HDMI var işe yarar mı? @ckocagil
İkisi de sende çalışmaz. PC den TV ye görüntü aktarabilmek için içinde devre olan bir dönüştürücüye ihtiyacın var. Sırf kablodan ibaret bir dönüştürücü işini görmez. PC den çıkan sinyal dijitaldir. TV ye ise sinyalin analog olarak girmesi gerekir. Bunun içinde PC den aldığı sinyali anaolog sinyale çeviren bir (Digital Analog Converter) devresi lazım. Kısacası HDMI-->DAC Devresi-->SCART Şeklinde.TV eski ama büyük ekranı var. Görüntü kalitesinin çok düşük olucağını sanmıyorum.
ve
Alfais 4833 Ps2 Av Rgb Tv Scart Çevirici Dönüştürücü Bağlantı Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alfais 4833 Ps2 Av Rgb Tv Scart Çevirici Dönüştürücü Bağlantı Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.google.com
Peki benim şimdi ne almam lazım?Bu kablo ise yaramaz. Ureticiler bu urune "Bu ürün, scart bağlantı yapılacak ürünün içinde dijital sinyal çevirici varsa kullanılır, aksi takdirde kullanılamaz 'diye not koymuşlar
To use this cable, your display must be a high definition display. The cable doesn't own the chip to convert digital signals to analog signals, so it only fits for the devices which itself can convert digital signals to analog signals, this listing is for the Component Adapter Cable only! The converter is not included
Peki benim şimdi ne almam lazım?
Sağol kral.Bu tarz alman lazimAlfais 4363 Hdmı To Scart Av Video Tv Çevirici Dönüştürücü Adaptör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Alfais 4363 Hdmı To Scart Av Video Tv Çevirici Dönüştürücü Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl